Totale dhimmitude door de Duitse president Gauck

Gauck in een vrolijk onderonsje met Palestijnse leerlingen in Nabloes

Duitse president Gauck aanvaardt peterschap bij een moslim bigamist

In Gelsenkirchen woont de arbeidsloze, moslim-bigamist, wetsovertreder Sabedin Tatari, afkomstig uit Kosovo,  met zijn twee vrouwen en acht kinderen in een  220 m2 grote woning, € 1280 huur plus alle bijkomende kosten, betaald door het plaatselijk OCMW.                        In de woonkamer afbeeldingen van de Kaaba uit Mekka en ingekaderde koranverzen.  Maar de man zou liever in een huis met tuin wonen.  Misschien zit dat er ook nog aan te komen.  Want de bigamist – volgens de koran zijn zelfs vier vrouwen toegelaten – heeft uiteindelijk relaties in de hoogste kringen.


Peetoom van zijn zoontje Ismail, drie maanden oud, is niemand anders dan de Duitse president Joachim Gauck.  Dat een dubbel huwelijk volgens de wet BGB § 1306 weliswaar verboden is en dat bigamie volgens strafwetboek StGB § 172 strafbaar is, schijnt de evangelische predikant (Gauch was in een vorige carrière inderdaad verbonden aan de evangelische kerk) geen zorgen te baren.  Het kroostrijke gezin kreeg zelfs een aanmoedigingscheck van € 500 en felicitaties voor zoveel vlijt.

En deze bigamist is geen uitzondering.  In Neukölln, Berlijn,  zou 1/3 der migranten aan veelwijverij doen.  De vrouwen werken niet.  Uiteraard niet.  Het zijn broedmachines.  En wij zijn de geldautomaten.

Floriaan Terbeke

 

5 gedachten over “Totale dhimmitude door de Duitse president Gauck

  1. Vergelijk het gemiddelde Westerse gezin met een of twee kinderen met de situatie in Neuk-ölln en het zal duidelijk zijn dat over twintig jaar iedereen hier muzelman (of muzelvrouw) is.

  2. Dat is raar , het peter en meterschap is toch puur verbonden met het Christendom ! Zij moeten erop toezien dat hun petekind een Katholieke opvoeding krijgt. In ieder geval die beroepsneuker , met zijn twee sexs-speeltjes op kosten van den Duitse belastingbetaler kan iedere avond een keuze maken , wie van de twee ? is de gelukkige . Als ik nog maar durf te kijken in de richting van een cultuurschok heb ik een tijdlang wel beeld maar gene klank . Moslims hebben blijkbaar wel een bepaald voordeel ! In ieder geval ik wens die Sabenin tatatarare nog veel neukplezier , het enigste waar hij blijkbaar goed voor is !

    • Zelfs het meter- en peterschap is zijn betekenis kwijt: de beloftes die een peter en meter in naam van het onmondig kind op zich nemen tijdens de doopplechtigheid is slechts in naam een soort band van een volwassene met een jonggeborene. Ook in onze samenleving. Ze krijgen niet-gelovige kindjes soms twee meters of twee peters zonder enige doopplechtigheid. En de communie wordt dan vervangen door het lentefeest. En huwelijksbeloftes zijn inmiddels ook gedegradeerd tot een samenlevingscontract. Enfin, de Flup kan misschien ook nog peter worden van een of andere nievanhier-vader met zeven zonen.

  3. Zo-te-zien op de foto is er zelfs een blonde del bij die zooo “laaggeboren is” dat zij de matras van een oude, vette mosselslim wil zijn… 🙁
    En dan te overdenken dat hààr grootouders waarschijnlijk ook tot de grote meute behoorden dat, met gestrekte rechterhand: “Heil Hitler” brulden.

  4. Gauck is een zware teleurstelling voor de 1% rechtse duitsers. Voor de andere 99% is hij een Messias.

Reacties zijn gesloten.