7 gedachten over “Tom “Kennedy”

 1. Toch beter als onze premier met zijn onnozele glimlach. Kan iemand hem beleefd vragen om eens in de spiegel te kijken terwijl hij glimlacht aub?

  • En onze Vlaamse minister-president. Die staat te pronken met een rode clown neus, maar misschien is het zelfkennis, wil hij er ons attent op maken: ik ben een clown.

  • “”””””Spiegeltje Spiegeltje aan de wand…wie is de mooiste premier van heel het land ? “”””” Charles Michel natuurlijk , want er is maar een premier in Belgie . Daar is strategisch goed over nagedacht , zelfs Frans kan daar geen speld tussenkrijgen .

   • Toen hij enkele maanden terug in zijn slaapkamer weer eens naakt voor de spiegel stond te pronken in bodybuildershouding zei hij naar het schijnt tegen zijn ‘vriendin’ (want trouwen is niets voor liberalen):
    ‘Kijk mij hier eens staan: 80 kg dynamiet’
    Zij: ‘Alleen spijtig dat de lont zo kort is’
    Hij: ‘Dat zullen we wel eens zien zie’
    En kijk: gisteren in de krant: ‘vriendin Michel weer zwanger.’ Die zegt dat nooit meer.

 2. Over Manuel Abramowicz, waarvan sprake in het artikel :
  Zie bruggetje :
  http://www.nation.be/presentation/nation/qui-sommes-nous/43-articles-2015/juin-2015/309-manuel-abramowicz-le-faux-expert-de-l-extreme-droite-de-belgique
  Het gaat hier dan ook om een objectieve bondgenoot van de verraders die samenzweren tegen onze westerse maatschappij, via o.a. de vreemdelingeninvasies, van vooral moslims.
  Ondertussen zit Abramowicz, als lid van het “uitverkoren volk” dan te klagen over het anti-semitisme van diezelfde moslims, waarmee hij dan geweldig verveeld zit omdat dit “anti-semitisme” niet aan extreem rechts kan toegeschreven worden.
  http://www.resistances.be/jeuneantisem01.html
  Het komt er dan ook op aan de kool en de geit te sparen. Niet gemakkelijk!!
  Een citaat :
  “Il conviendrait, avant de prendre le risque de stigmatiser un pan entier de la jeunesse bruxelloise, de s’assurer que le minimum de précautions a été pris en vue de s’assurer de la compréhension de la complexité des nuances dans les termes utilisés. A ce stade, RésistanceS.be se garde bien de polémiquer avec les uns ou les autres. Nous avons plutôt choisi de vous proposer nos premières réponses (ci-dessous) et deux textes de réflexion sur ce thème. L’un a été écrit – à notre demande – à propos de cette étude universitaire par un militant laïque et républicain belge, l’autre par un intellectuel juif… en 1982 !”(=einde citaat).
  Het illustreert ook het “dubbel spel” van de “uitverkorenen”.
  Als men het bovenvermelde krantenartikel goed begrijpt, dan komt het er op neer dat het Vlaams Belang een gevaar is voor de N-BA, die “….qui est coincé dans un gouvernement féderal…”. Men hoort het nu ook uit een onverdachte franstalige bron : de belgische bezetter heeft de N-BA bij zijn kl…… en deze N-BA als gecontroleerde oppositie, heeft nu nog enkel de keuze tussen “hangen of wurgen”, of tussen “de pest of de cholera!!.

Reacties zijn gesloten.