Toevalligheden?

Een zgn. “fact checking service” – een “feiten controlerende dienstverlening” heeft merkwaardige financiële achtergrondbanden met bepaalde vaccinproducerende farmabedrijven en zegt over zichzelf dat zij de waarheid – en niets dan de waarheid – verkondigen.

Zoals over Robert Malone, uitvinder van de mRNA-techniek in vaccinaties tegen Zika en Covid-19, die zijn ongerustheid over het gebruik kenbaar maakte omdat hij vreest dat omwille van de mRNA-vaccinatietechniek er meer besmettelijke en resistente virussen de kop zullen opsteken. Zijn mening wordt zowel op facebook als op youtube gecensureerd.

“Fact checker” Logically.ai wil Malones naam uitwissen en deelt mee dat hij valselijk als uitvinder genoemd werd. (0’29” in video). Volgens hun “feiten” moeten we Katalin Kariko en Drew Weissman op onze blote knieën danken voor hun wijsheid.

Op hun webstek ontdek je wat zij doen, nl. “zij identificeren foute informatie door het gebruik van artificiële intelligentie, deskundige analisten en zij bieden hun producten en diensten aan gebruikers, bedrijven en partners in de publieke sector.”

Deze waarheidsgoeroe werd opgericht door ene Lyric Jain n.a.v. de heisa die ontstond tijdens de presidentsverkiezingen in de VSA en het Brexit-referendum in het V.K. Hij kreeg sponsors op zijn hand, die slapeloze nachten vervuld met onwaarheden wilden ruilen voor roze wolken met engelenbazuinen: Mercia, XTX Ventures en hij kreeg bovendien een MIT Grant toegeschoven. Deze hebben op hun beurt geïnvesteerd in… Pfizer, Moderna of Johnson & Johnson. Vanaf 0’44 krijgt u een reeks tabellen met cijfers te zien om u duidelijk te maken waarom bepaalde feiten moesten “gecheckt” en aangepast worden à la tète du client. Het zal u niet verbazen dat daarin ook de naam van Bill Gates opduikt.