3 gedachten over “Toekomstbeeld

  1. Allemaal halve manen …slechts een politieke partij ? Waar zijn de socialisten en de groenen voor de toekomst van Europa , als die erin zouden slagen , politiek vaste grond te krijgen dan is het afgelopen met de Islam overheersing , idem zoals nu , zogezegd democratisch Europa op sterven na dood is

  2. Een Duitse tv zender lichtte mij in dat de klimaat catastrofe al 1000 jaar bezig is. Om mij te overtuigen kreeg ik een gebied in Engeland te zien waar de Noordzee aan de kust vreet en haar afbreekt. Dan kom je al vlug tot het besluit dat het vroegere Ringhort, in het Duitse Friesland, door al dat klimaat gedoe is weggespoeld in januari 1368. Het toenmalige Heilige Roomse Rijk van de Duitse Natie heeft toen niet gereageerd. Dieselwagens kon het nog niet verbieden maar trekpaarden wel, waarvan de paardenvijgen en hun CO2 wel de oorzaak zullen geweest zijn voor het verdwijnen van Ringhort.

    De Duitse brandweer wist op haar beurt te vertellen dat er in Duitsland eveneens huizen zijn met gevaarlijke wandisolatie, nog gevaarlijker zouden zonnepanelen zijn die niet kunnen worden uitgeschakeld en bij brand gevaarlijke stroomstoten geven. Dikwijls heeft de Duitse brandweer geen andere keuze dan een huis gecontroleerd te laten afbranden.

    • Zonnepanelen: zou wel eens kunnen. Verleden jaar hadden we hier een zwaar onweer, zonder regen, slechts met een blikseminslag waardoor heel de buurt min of meer elektrische schade had. Het énigste huis dat in brand vloog was het huis met zonnepanelen op het dak. Heel hun elektrische bedrading én hun toestellen waren kapot. Plus de helft van het huis brandde uit. En dat was bijlange niet het hoogste huis. Bovendien staan er in heel de directe omgeving talrijke hoge bomen. De brandweer stak het niet onder stoelen of banken: huizen met zonnepanelen zouden de bliksem aantrekken.

Reacties zijn gesloten.