Toch geen dubbelganger!

Permalink voor ingesloten afbeeldingU herinnert zich Dubbelgangers op 13 september? De charmante gladgeschoren jonge man bovenaan de fotocompilatie met het veelzeggende V-teken?

Het ging niet om een dubbelganger.  Hij was wel degelijk een authentieke asieleiser,…euh…een vluchteling zoals dat in poco taal heet, een Syriër (…zijn er andere?) Laith Al Saleh, een zgn. “gematigde” rebel die vocht in het Vrije Syrische Leger, al moet er bij elk woord van het onbestaande begrip een kanttekening gemaakt worden.

Laith Al Saleh

L.: jan. 2015 in Aleppo. R: aug. 2015 op het Griekse eiland Kos

Vrij“: waar ze aan de macht kwamen, werd de sharia ingevoerd.
Syrisch“:  waar zij aan de macht kwamen, zette de Syrische bevolking het op een lopen.
Leger“: zeg maar een zootje ongeregeld, dat regelmatig met IS samenwerkt, wapens aan hen overmaakt die de westerse strijdkrachten, vooral de Amerikanen, zo goed waren te leveren, een zootje dat zelfs kinderen recruteert om tegenstanders te onthoofden.  Kwestie van halal slachten zo vroeg mogelijk onder de knie het mes te krijgen.   Kortom: IS heeft in hen een supportersbende gevonden. Hun commandant geeft de samenwerking trouwens zelf toe:

Diézelfde man vraagt dus asiel aan.  Liefst in Nederland, want daar zitten al enkele landgenoten en familieleden. Niet voor hemzelf, neen hoor, voor zijn vrouw en bloeikes van kinderen.  Als zij in het land van Maas en Waal aan de dis kunnen plaats nemen, vertrekt hij weer om Assad te helpen verdrijven en de sharia democratie te installeren.

Of hij nadien terugkomt, om de Nederlandse samenleving te destabiliseren, heeft hij niet medegedeeld.  Voorlopig is hij tevreden met een levenslange cheque van de OCMW-instanties.

FT

3 gedachten over “Toch geen dubbelganger!

  1. Waarom de naam “Golfbrekers” niet veranderen in “Islambrekers” dat zou de populariteit sterk doen toenemen . Die Islam is momenteel onze ergste vijand. Ze laten de Walen ver achter ons . De Islam hangmattencultuur stijgt ver boven onze zuiderburen

    • Dan worden we diezelfde dag genekt. Bovendien is onze missie niet het breken van de islam (hoewel…) maar wel alles te doen wat in onze macht ligt om onze eigenheid te behouden en tot een Vlaamse Staat te komen.

Reacties zijn gesloten.