4 gedachten over “Theologische ondersteuning

 1. Minister voor Binnenlands terreur en Onveiligheid, een zekere Homans.
  Goed bezig NV-Allochtonen nog wat gas geven, neen geen GAS boetes, gewoon doordoen zoals jullie bezig zijn dan zijn jullie “verleden tijd” binnen 1 a 2 jaartjes.
  Wat schaam ik me dat ik ooit een stem aan jullie gegeven heb.

 2. Ik heb maar een prangende vraag voor madame Homans van de NV a (anders) die dank zij haar bemiddeling , ons wil helpen de Koran beter te begrijpen en alle misverstanden daarontrent wil opruimen .
  Mag ik nu mijn vrouw oppeuzelen of niet . Valt dit culinair hoogstandje onder de noemer van verdraagzaamheid en godsdienstvrijheid .Gaat onze Belgische justitie een oogje dichtknijpen ? Kan en mag dat ook toepasselijk op een schoonmoeder ? Indien ja dat nodig ik iedereen uit voor een lekkere BBQ

 3. Van Nieuw Vlaamse Alliantie over Nieuw Belgische Alliantie naar Nieuw Islamitische Alliantie.

 4. Het woord theologie kan al wat voor onrust zorgen. Bij de moslims heet dat immers kalâm. Hij begint bij de moord op de derde kalief en de veldslag bij Siffin in 657. De basis van die kalâm is de politiek-doctrinale splitsingen in goede en slechte moslims + de dreigingen die uitgaan van andere religies. De kalâm maakt dan ook werk van :
  1- banbliksems tegen ketters (hoe die aangepakt worden weten we)
  2- traktaten tegen alle sekten om de dwalingen in het licht te stellen.
  3- kennisleer over gelovig, zondaar, ongelovig en over hen die bereid zijn te onderhandelen met ongelovigen en dwalers. Zij behoren automatisch tot ‘het volk van de hel’ en hen wacht, na de nodige strafmaatregelen en folterpraktijken, de eeuwige verdoemenis.

  Waar dat onderhandelen en die ondersteuning via Homans zal eindigen? Heb een vaag vermoeden.

Reacties zijn gesloten.