Theo, doe er iets mee!

Jurgen Ceder

Er blijkt nu dat meer dan 600 zware criminelen (die ook illegaal in het land verbleven) in de regularisatieoperatie van 2009 verblijfsvergunningen hebben verkregen. Nu krijgt men die niet meer buiten. Mag op een paar dingen wijzen?

1. De instructie tot regularisatie werd op verzoek van o.a. mijzelf vernietigd door de Raad van State. De Raad was van mening dat de regering via het parlement had moeten passeren, wat niet is gebeurd. (zie hieronder)
2. Wathelet (de voorganger van Francken op dat departement) en de regering gingen echter gewoon door met de regularisaties. Op “humanitaire gronden” (!) werden toen honderden reeds veroordeelde criminelen toch nog geregulariseerd, zonder wettige basis.
3. Francken zegt nu een reden te zoeken om nu de vergunningen ongedaan te maken. Theo, ze waren ongeldig van het begin. Doe daar iets mee.

Bekijk meer video’s van Het Nieuws op nieuws.vtm.be

1 gedachte op “Theo, doe er iets mee!

  1. Hebben krapuul en criminelen “humanitaire gronden ?” De enigste plaats waar ze “humanitair” kunnen zijn is …in de grond !……vooruit Theo dat zouden al 600 leeflonen minder zijn

Reacties zijn gesloten.