The best prediction for the future is the past.

Di Rupo met een charme offensief naar de Vlamingen

Führer Di Rupo met een charme offensief naar de Vlamingen

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de stad Brussel hebben beslist dat het in 1996 volledig gerenoveerde Koning Boudewijnstadion zal worden afgebroken en dat een nieuw en groter nationaal voetbalstadion zal worden opgericht op parking C van de Heizel. Een nieuw nationaal stadion zou nodig zijn om in 2020 te kunnen pronken tijdens het Europees voetbalkampioenschap.

Parking C ligt in de Vlaamse gemeente Grimbergen en dus buiten de grenzen van Brussel. Dat zou een uitbreiding zijn van Brussel ten nadele van Vlaanderen. Bovendien zouden hiermee de nu al onoverzichtelijke verkeersproblemen op en rond de Brusselse noorderring nog verergeren. De kostprijs, geraamd op 300 miljoen euro, wordt blijkbaar doorgeschoven naar het federale niveau en zal dus hoofdzakelijk door Vlaanderen betaald worden.

Enig overleg met de gemeente, de provincie of de Vlaamse regering was blijkbaar niet nodig. Die Vlaamse regering is ten andere veel te druk bezig om ons onderwijs te socialiseren, lees aanpassen aan de noord afrikanen, het kiezerspubliek van Spa en PS. Dat laatste zou op redelijke wijze niet mogen/kunnen goedgekeurd worden en daar zijn ze zich nu bewust van.Dan maar van de media-aandacht gebruik maken om de NVa de zwarte piet door te spelen, ze worden weeral overal genoemd als saboteurs maar komen nooit zelf aan het woord.

Ze kunnen nu ervaren hoe het Vlaams Belang heeft moeten knokken om de leugens die hen aangesmeerd werden te pareren en wat het is om enkel in beeld te komen als iets negatiefs te zeggen valt over de partij.

Als NVa geloofwaardig wil blijven moet ze haar poot stijf houden zowel in het onderwijsdossier als bij dat franstalige voetbaldossier dat neerkomt op diefstal van Vlaamse grond en belastingen.
Ten andere, is het een taak van gelijk welke regering om voetbalarena’s te bouwen?
Hitler organiseerde ook de olympische spelen van 1936 vlak voor de tweede wereldoorlog tot meerdere glorie van de partij en zijn Führer, dat zet aan tot nadenken wie in dat zelfde bedje ziek is.
In Terzake is nu Gwendolin van de smurfen aan het woord, want alle middelen zijn goed om de Vlaamse Nationalistische saboteurs een hak te zetten en de vrienden in het zonnetje.

Ave, Sieg Heil