Terugkeerbeleid? Welk terugkeerbeleid?

Terugkeerbeleid?                             Welk terugkeerbeleid?

“U dient het grondgebied van het koninkrijk der belgen te verlaten”, luidt het bevel van Maggie. Alsof daar iemand zich aan stoort.

Het terugkeerbeleid van de immens populaire Maggie De Block, die met de steun van de politiek-correcte media de indruk kon wekken “goed bezig te zijn” functioneert niét. Amper 4,4% van de asielzoekers die naar een open terugkeerplaats worden gestuurd keren effectief terug, meer dan 80% duiken onder. De meesten komen zelfs niet aan op de terugkeerplaats, ongeveer 10% vertrekken er weer vooraleer de periode van 30 dagen die ze hebben om vrijwilllig terug te keren voorbij is, nog eens ongeveer 10% worden voor de periode voorbij is op straat gezet.

Denk ook hieraan op 25 mei.

FVE

3 gedachten over “Terugkeerbeleid? Welk terugkeerbeleid?

  1. Inderdaad dat is wat men noemt een “terugkeerbeleid” Ge gooit ze buiten , of met het vliegtuig , terug waarvan gekomen ( ik neem aan in business class)….en …de geschiedenis herhaalt zich , ze komen terug ! Maggi is er nog geen gram van afgevallen , integendeel ze wordt nog vetter ! Ik hoop ooit dat bv Dewinter de plaats van Maggie zal innemen , dan is het mijn overtuiging dat hij een “Niet Terug Keer Beleid ” met success zal “beleiden” . Daar zullen vooral de groene breedsmoelkikkers , de rode ridders en dergelijke naastenminnaars niet gelukkig mee zijn. Dus laat Maggie maar wat voort klungelen

    • Het is zelfs erger, René. Slechts een goeie 4% wordt daadwerkelijk verwijderd. En van die 4% komen er % ??? terug? Welk zou het netto terugkeercijfer zijn?

  2. Mooi filmpje met een paar zeer goede sprekers maar wat zal het resultaat zijn bij de komende verkiezingen Alle partijen ook de NVA willen meer Europa een enkele partij wil een volledig ander Europa en ik vraag me af hoeveel stemmen we zullen krijgen ik heb er een beetje schrik van

Reacties zijn gesloten.