Terroristen komen ongehinderd via Griekenland naar de EU

INVASIEBegin oktober komen een 24-jarige Algerijn en een 34-jarige Pakistaan aan op het Griekse eiland Leros samen met de latere Parijse terroristen.  Ze leggen vervalste Syrische passen voor en, omdat ze op een Europese opsporingslijst staan, worden ze eerst gearresteerd en vervolgens weer vrij gelaten met de opvordering – de énige eis –  Griekenland binnen de 30 dagen te verlaten.
De Duitse onderzoekers zijn verontwaardigd over zoveel onbekwaamheid der dd. Griekse overheid.  Pas in december werden beide terroristische medestanders in een Oostenrijks opvangcentrum in hechtenis genomen.

Hoeveel terroristen zich intussen in een EU-gastland bevinden met als énige wens een  groot aantal ‘ongelovigen’ van het leven te beroven is onbekend.

3 gedachten over “Terroristen komen ongehinderd via Griekenland naar de EU

  1. Onze eigen politie is waakzamer: weer 2 terroristen aangehouden, wsl alleen omdat ze het op de …poltitie zelf gemunt hadden. Dan worden ze ineens wél wakker. Alle burgers zijn immers gelijk, de poltieagenten echter iets gelijker.

  2. Alleen Italie al heeft sinds vrijdag 4000 ‘vluchtelingen’ gaan opladen voor de Libische kust. Tel er daar nog eens zoveel bij die, ondanks de 3 miljard steun aan Turkije, via de Griekse eilanden aanspoelen, en je kent de toekomst van Europa.

  3. Het is allemaal in onze media geen groot nieuws meer -gewenning nietwaar- maar aan de Oostenrijkse grensovergangen in Karinthië (Kärnten) komen er nog steeds dagelijks gemiddeld 3200 gelukzoekers Oostenrijk binnen en worden dan met bussen naar de Oostenrijks-Duitse grens vervoerd en dit dag na dag, dag na dag…

Reacties zijn gesloten.