Terroristen bij de vluchtelingen? Nee, toch!

INVASIEAlle experten en nieuwsduiders wijzen categoriek de vrees voor terroristen, die via de vluchtelingenlegers hier kunnen belanden en hun perfide opdrachten uitvoeren, van de hand.

Echter… Naar verluidt zouden twee der Parijse moslimterroristen onder het mom van “vluchteling” naar Europa gekomen zijn:

Wij hebben op Golfbrekers herhaaldelijk onder de ironische titel “Dubbelgangers”  hierover bericht.  Hieronder vindt u enkele  voorbeelden met hun foto’s; als onze redactie die zomaar van het net kan plukken, waarom lukt de overheid er dan niet in hen ofwel achter slot en grendel te steken, ofwel terug te sturen naar hun zandbakland? (… Andere ‘Endlösungen’ mogen wij om veiligheidsredenen niet publiceren…)

Ze maken zelfs geen geheim van hun I.S.I.S.-sympathieën:

“Vluchtelingen” met ISIS-vlag tijdens een akkefietje met de Duitse politie

Werd met open armen ontvangen in Spanje.

Deze staat intussen gratis korans uit te delen in Duitse winkelstraten.

 

7 gedachten over “Terroristen bij de vluchtelingen? Nee, toch!

  1. Aan de nieuwe machthebbers in Polen gaat D nog een harde kluif hebben: zij beschuldigen Schulz nu al van ‘duitse arrogantie’ als hij over zijn verplichte herverdeling van ‘asielzoekers’ begint, en vergelijkt hen zeer terecht met de nazi’s. Idd, dezelfde collectieve linkse verdwazing en overdrijving als weleer.

  2. Ik bid iedere avond voor het slapengaan maar heb bij maken van een kruisteken de nemen een beetje veranderd…….In naam van De Winter , Tom Van Grieken en Annemans …amen

  3. Stuur ze toch naar Canada, waar, dank zij vooral de vrouwelijke kiezers, weliswaar de knapste kandidaat premier werd, maar spijtig genoeg tegelijk ook de meest radicaal linkse rat.

  4. Ik geraak maar niet gewend aan die uiterst anti-sympathieke IS AllahuAkbar-smoelen en sommige , tot overmaat van ramp kweken nog een baard ook , verschrikkelijk !

  5. We moeten het anders proberen ! Luchtaanvallen hebben niet het beoogde doel om dat IS krapuul uit te schakelen . Waarom niet proberen op hun gemoed te werken met een mooie film zoals “The sound of music” met Julie Andrews . De meest harde krijger zou een traan wegpinken omwille van de mooie muziek en menselijke liefde !

  6. Ook Servisch tenniskampioen Djokovic out zich als linkse rat: een vetbetaalde job als UNICEF-ambassadeur, en stoken voor nog meer ‘vluchtelingen’ die ‘hun huis hebben verloren in de oorlog’, enkele dagen na Parijs, je moet maar durven. Dat in veel van hun herkomstlanden, zoals Eritrea, helemaal geen oorlog woedt, en dat de meesten zonder pas of met een valse binnenkomen, wil hij blijkbaar niet geweten hebben…

Reacties zijn gesloten.