Te kleine lettertjes van de bijsluiter

Afbeeldingsresultaat voor bijwerkingenVerwacht en bevestigd.

De “Belg” – Hicham – die twee agenten aanviel met een mes in Schaarbeek trof geen schuld.  De farmaceutische sector verdient een blaam.  Er moeten lessen uit getrokken worden. Maak een bijsluiter leesbaar voor de importburger.  Groot lettertype, vet gedrukt, in de derde landstaal.  Bijwerkingen mogen niet over het hoofd gezien worden.

Als gemotiveerde sportman wou hij terug in de ring.  Niet omdat hij per se wou boksen – een contradictie volgens de godsdienst van de vrede – maar wel om zijn familie te kunnen blijven steunen.  En daarvoor had hij vitamines en mineralen nodig.  Deze cocktail werd hem nefast.  Zijn hersenen draaiden kadul.

Benieuwd welke uitleg er aan broerlief Aboubakers schriftje met namen van politieagenten, magistraten en bedreigende taal zal gegeven worden.  Bij nader inzien: we zijn niet benieuwd.  We weten het al.  Genetische verwardheid.

Lees er alles over bij deze kwaliteitskrant.

Godsdienst van de Wrede en de poco pers

 

3 gedachten over “Te kleine lettertjes van de bijsluiter

 1. De bijsluiter werd reeds bijgepast …..Vooral in het Arabisch , staat er nu te lezen Bij verkeerd gebruik van deze viagra pil is het niet uitgesoten dat ge inplaats van een stijve , een onweerstaanbare drang krijgt om enkele politiemannen met een mes neer te steken……Na deze ernstige mededeling , iets waarmee ge nog eens misschien , kunt mee lachen.
  “” De olifant vraagt aan de kameel , waarom staan uw tetten op uw rug ?
  De kameel antwoordt ….dat vind ik een stomme vraag als je rondloopt met een lul
  op je bakkes.

  • Zitten er 2 scheten aan de toog, vraagt de ene scheet aan de andere “wat ga jij morgen doen?” pffffft antwoordt andere.

 2. Geachte redactie,
  We mogen dus stellen dat deze messentrekker geen geval van verwarring was. Want met de huidige golf van verwarde mannen weet je maar nooit.

Reacties zijn gesloten.