Syrië, waar de bezetters hun wil blijven opdringen

Afbeeldingsresultaat voor syria cake dividingIn de noord-oostelijke stad Al Hasake (Hasaka), bezet door de VSA en co, hoofdzakelijk bewoond door Koerden, heerst sinds vier jaar watertekort.  Alle vier dagen worden de tanks gevuld en dikwijls loopt de bevoorrading mank, met bijgevolg een watertekort.  Eigenlijk krijgt de bevolking slechts 30% van de m3 die ze nodig heeft.  Ook de elektriciteitsvoorziening wordt regelmatig onderbroken.  En de Syrische regering krijgt de zwarte piet.

Er wordt vlotjes voorbijgegaan aan het feit dat in het door de VSA bezette Syrische grondgebied er een verbod heerst voor de Syrische overheid om de VSA bases dichter dan op 50 km afstand te benaderen. Hoe kan de Syrische regering dan de vernietigde infrastructuur herstellen?

De maker van deze video ‘R’ (zie logo in linker bovenhoek) is een bedrijf van Robert Murdoch, dezelfde wiens financiële belangen in de olievoorraden in de Golan Hoogte gelijk lopen met deze van ene Dick Cheney, beide leden van de raad van bestuur van Genie Energy.  Laat er geen twijfel over bestaan: de VSA zullen de bezette Golan Hoogte officieel toevoegen aan het Israëlische grondgebied. Wie houdt hen tegen?  De VN? … ach… die lopen vlotjes in de pas… het zitje van het land b zal daar geen verandering in brengen.

Twijfelt er nog iemand aan wat de ware bedoelingen zijn van de VSA en co.?

Rothschild wil een invasie van Syrië

VN: Parole, parole, parole

Als een inktvlek…

In Syrië gaat het toch over de heilige democratiebeleving, nietwaar?

Geopolitiek op hoog niveau

Wereldmachten in Syrië: Eigen belang eerst

1 gedachte op “Syrië, waar de bezetters hun wil blijven opdringen

  1. Eigen belang eerst zoals het Vlaams belang bij ons predikt?

Reacties zijn gesloten.