6 gedachten over “Symbiose van realiteit en humor

 1. Ik heb gehoord dat “la grande presidente de la France ” slechts 1,45 m groot is . Is dat juist of heb ik me laten misleiden door zijn tegenstanders .

 2. Het gaat hier niet om een “slecht voorbeeld”van een president maar wel om het prototype van een schurftige verrader die zijn land en volk verraadt in dienst van “occulte machten” en volksvijandige belangen. Er is hier dan ook geen enkele aanleiding voor humor, wel integendeel. De rol van Hollande is dan ook van cruciaal belang in het kader van dit verraad dat op zijn beurt moet leiden tot de ondergang.
  De ondergang van het “Abendland” is immers ingezet in Frankrijk, en zal de rest van Europa mee sleuren in deze ondergang. Een ondergang die begonnen is in 1789..!!
  Hollande kan beter vergeleken worden met Stavisky… de kenners zullen wel het verband begrijpen.(ook met de huidige Oekra├»ne crisis!!).

 3. Duits- Engels en Frans,… Vlaams is ons moedertaal en strijden we nog steeds voor Golfbrekers!!

  • Humor en satire is toch universeel? Moeten we ons beperken tot uitsluitend Nederlandstalige artikels en onderwerpen?

   • Akkoord met Gina maar ook met de Redactie. Terwijl onze Vlaamse taal en onafhankelijkheid belangrijk zijn en blijven moeten we ook aandacht hebben voor het grote gevaar dat niet enkel voor onze grenzen staat maar ook al een voet in huis heeft. We moeten onze eigenheid verdedigen ook over de grenzen heen en het is nodig om ook daar te kijken en te luisteren. Het is begonnen met de jongere generaties. Zij zullen de kracht van verandering kunnen brengen en wij moeten hen steunen. Daarom is het ook belangrijk om te luisteren naar wat zij te zeggen hebben. Dat betekent geen verraad van onze eigenheid en taal. Luister even naar wat deze zanger te zeggen heeft voor men ook hem de mond snoert:

    http://www.youtube.com/embed/NpDi27DrCVk

Reacties zijn gesloten.