7 gedachten over “Superdemocraat Michel

 1. Dat het Denemarken geen fortuinen zal opleveren kan ik nog geloven van de Europese profiteur Michel, maar ik denk dat het toch de toevloed sterk zal verminderen en ik steun deze beslissing die ook door de Deense bevolking in goede aarde is gevallen

 2. Als je op die leeftijd en na zovele jaren nog in de politiek zit zou je toch denken dat de man iets meer verstand had. Blijkbaar niet dus.

 3. Ik durf ervoor wedden dat onze “Michel” heel anders uit den hoek zal komen en zelfs geliefd wordt door rechts als gevolg van vlammende toespraken , tegen migratie . Het zou volstaan als een willgekommen fluchteling hem sexueel aanrandt door hem eens goed in zijn politieke “ballen” te knijpen . Maar daar zal die arme fluchteling geen kans toe krijgen . Heeft die “Michel” ooit eens een fluchteling van dichtbij gezien of heeft hij ooit “Golfbrekers” gelezen….. Ik denk het niet !

 4. Louis Michel: aandeelhouder van goud diamant en koper mijnen van Afrika uitbuit ten top.Slaven arbeid de zwartjes vallen dood van honger en ontbering dikke vriend van dictators.
  Khadafi, geëerd om zijn sociaal beleid(alla B.) maar vermoord om zijn Europees vermogen.
  In’t kort Louis Michel is van hetzelfde soort dan de ‘gelukzoekers’ hetgeen wat ze op zak hebben is ook bekomen door plundering.
  Ik heb het gevoel dat premier Charel een traumatische jeugd heeft gehad.

 5. Men hoort hier in eerste instantie Michel de loge mafioso !!!
  Of de verrader die meewerkt aan de vreemdelingeninvasies, die opzettelijk veroorzaakt worden in het Midden Oosten en Noord- Afrika.
  Die invasies moeten er dan ook ten allen prijzen in.
  Anderen, echte autochtonen die moeten of moesten er blijkbaar uit.
  Zie in dit verband Oostenrijk. Omdat de FPO met Jörg Haider toen in de regering zat, kregen we het “diktat” van Lewie om niet meer op vakantie te gaan naar Oostenrijk.
  Ik ben toen opzettelijk wel geweest.
  Gina,
  Traumatische jeugd !! Ik denk het niet. Beiden behoren immers tot een bepaald volk.

Reacties zijn gesloten.