Stop de Joden!

knipoogEen internationale samenzwering van Joden kwam aan het licht:                       

ze verklaarden de oorlog aan… kanker

Bestrijd de kankerbestrijders, vooral als ze Joods zijn!

Met Engelse ondertiteling en transcript.  Geen vertaling beschikbaar.

2 gedachten over “Stop de Joden!

 1. Ik zie niet de humor in deze video!!! Men dient immers te weten dat in de jaren 30 van vorige eeuw doctor Royal Raymond Rife baanbrekend werk heeft verricht in de behandeling van kankers via het gebruik van elektro magnetische straling. Een wetenschappelijke commissie van de University of Southern California bevestigde de vaststellingen van Dr Raymond Rife. Er kwam echter onmiddellijk tegenwind van het “Rockenfeller Institute”!!!. Dr Rife slaagde in 1934 er in, 16 hopeloze kankergevallen te genezen.
  Het duurde echter niet of de ganse medische wereld en de farma-industrie gaven zich rekenschap van de nefaste gevolgen van deze nieuwe behandelingsmethode toegepast door Dr Rife.
  Het gevolg was een ware “vendetta” tegen Dr Rife en dit op alle mogelijke manieren, die dan uiteindelijk volledig werd geïsoleerd en als een gebroken man stierf in 1971.
  Over zijn werk is er het boek : “The cancer cure that worked” van Barry Line.
  Bron : “The rise of the fourth reich” van Jim Marrs pagina 329-331.
  Voor de wetenschappelijke aspecten van de behandelingsmethode van Dr Rife verwijs ik naar de voormelde boeken.
  Het voormelde scenario doet denken aan dat waarmee Nicolas Tesla werd geconfronteerd toen hij één van zijn ontdekkingen ging voorstellen aan de bankier JP Morgan, met het oog op financiële steun. In eerste instantie was de bankier laaiend enthousiast, tot op het ogenblik dat hij door had , dat deze nieuwe ontdekkingen nadelig waren voor zijn “business”. Tesla kwam dan op zijn beurt terecht in een isolatie.. met alle gevolgen van dien voor de wetenschap en ook de wereld.
  Ik zie dan ook niet in welke bedoeling Andrew Klavan heeft met deze video.
  Misschien zijn er lezers die dit wel inzien!!!

  • Zou het kunnen dat je het niet letterlijk moet nemen? Het zou bv een reactie kunnen zijn op de heersende anti-Joodse gevoelens, die zelfs ten koste van onze veiligheid en humanisme, gevoed worden door de heersende politiek in de EU en de VS. Daarop verder bordurend zou het misschien kunnen zijn dat de ‘kankercellen’ symbolisch staan voor een ander soort ziekte of uitzaaiing die onze samenleving treft.

Reacties zijn gesloten.