6 gedachten over “Steun de onafhankelijkheidswens der Catalanen

  1. Alle begrip voor de onafhankelijkheidswens van de Catalanen. Als de Vlaamse Volksbeweging mij een petitie voorlegt met ‘De Catalanen steunen de onafhankelijkheidswens van de Vlamingen’ zal ik hun petitie tekenen.

    • Dan moet er eerst een onafhankelijkheidswens van de Vlamingen duidelijk zijn… Gewoon tekenen, Anna, omdat wij buiten de prijzen vallen wil niet zeggen dat we anderen niets gunnen.

  2. Heb getekend.
    Had toch liever als vlag een Vlaamse Leeuw zien staan en Vlaanderen in plaats van België

  3. De ondertekenaars van de petitie zullen het al wel stilaan ondervonden hebben: de organisatie van deze petities Richen Patel-Avaaz laat je niet met rust. De verzoeken om te ondertekenen vallen uit de lucht. Tevens gaven ze me een opsomming voor wat ze allemaal het voortouw nemen.. Ik hou me bij één: ze namen het voortouw in de People’s Climate March en de klimaatbetogingen.
    Ik voel me als een schaap dat ze erin lieten tuimelen met: we spelen even in op datgene waarvoor deze mensen gevoelig zijn.

Reacties zijn gesloten.