Spionnencentrum wordt extreem…

Open grenzen-extremiste benoemd als hoofd van het Spionnencentrum.  Kracht van verlinksing? Dat belooft! Matthias Storme krijgt gegarandeerd een maagzweer.

Els Keytsman, de directeur van Vluchtelingenwerk Vlaanderen, komt aan het hoofd van het Interfederaal Gelijkekansencentrum, vroeger bekend als het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding. Samen met Patrick Charlier vormt ze de nieuwe codirectie, in opvolging van Jozef De Witte.

Neem kennis van haar c.v.:
De 43-jarige Keytsman studeerde bedrijfsmanagement en toegepaste economische wetenschappen. Na een doortocht op de groene kabinetten van Magda Aelvoet, Jef Tavernier en Adelheid Byttebier werd ze beleidsmedewerker voor Groen en bleef ze gemeenteraadslid in Aalst tot 2008. Tussen 2008 en 2010 was Keytsman diensthoofd van de politieke dienst van de Oxfam-Wereldwinkels vzw, waarna ze directeur werd van Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

“Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Het Centrum speelt een erg belangrijke rol in het bestrijden van discriminatie en bevorderen van gelijke kansen voor iedereen in ons land”, reageert ze op haar aanstelling. “In het huidige maatschappelijke klimaat is de opdracht van het Centrum relevanter dan ooit.”

Codirecteur Charlier, sinds 2013 adjunct-directeur van het Centrum, kijkt ernaar uit om samen te werken met Keytsman. “Door haar inzet voor gelijke kansen en haar ervaring zal ze mee de rol van het Centrum in de samenleving versterken. De inzet is hoog. De samenleving moet inclusiever worden. Gelijke deelname door iedereen moet verzekerd worden”, zegt hij.

Hoe wordt de Raad van Bestuur samengesteld?

Wie zijn de leden van de Raad van Bestuur?

De Redactie

 

10 gedachten over “Spionnencentrum wordt extreem…

  1. Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Prachtig ! nu weten wij tenminste waar we hulp kunnen krijgen als we uit Vlaanderen willen vluchten wegens onhoudbare toestanden .

  2. Een wekelijks rapport aan Jos De Azijnzeiker, uitvinder van alle kwaad, sympathisant van de CCC en aanbidder van de bende van Van Geit zal een vereiste geweest zijn om die post te krijgen.

  3. Hou vrouwen uit de politiek, ze zijn emotioneel niet rationeel, en kortzichtig ipv langetermijndenkers.

  4. Een crypto communiste aan het hoofd van een stalinistisch politiek volkscommissariaat om oorlog te voeren tegen de Vlamingen.(op wiens kosten ze ondertussen schurftig parasiteert).
    Al het gelul over gelijke kansen is dan ook oogverblinding. Het komt er gewoon op neer de “rode loper” nog meer uit te rollen voor de vreemdelingeninvasies, en het verzet hiertegen te “neutraliseren”, op welke manier dan ook.
    Terwijl we volop in de strijd tegen het terrorisme zitten(sic!!) wordt het “Paard van Troje” benoemd op een sleutelpositie om van binnenuit de maatschappij nog meer te ondermijnen, dan tot nu toe al het geval is.
    Wat een verraad!! Na W.O. II zijn er veel meer voor veel minder tegen de muur gezet.

Reacties zijn gesloten.