Speciaal aanbod en een geschiedenisles

Wes HardinVoor de snelle beslissers: de echte, onvervalste, oorspronkelijke Mandela Brand Necklacing Kits

Volgens internationale media zal na de begrafenis van Mandela, de strijd om de controle van de Mandela-industrie in alle hevigheid losbreken tussen het ANC, de Nelson Mandelastichting en zijn talrijke liefhebbende familieleden.

Vooraleer een octrooi de verkoop van deze prijsgunstige halsbanden onmogelijk maakt, willen wij u attent maken op deze éénmalige actie.  De halsband wordt geleverd met een benzinetank en -waardebonnen samen met een waarborg voor een explosief resultaat.

Laten we ons zijn woorden herinneren: “Het lijkt onmogelijk tot het verwezenlijkt wordt.” 

Nvdr: Mandela was bevelhebber van het ‘Umhhonto we Sizwa’, de terroristische afdeling van het ANC. Die organisatie voerde veel bomaanslagen uit op supermarkten, cinema’s en stations waarbij veel slachtoffers vielen – blanken en zwarten – voornamelijk vrouwen en kinderen.

Een ander terreurmiddel, gebruikt tegen zwarte medewerkers van de blanke regering, was een autoband gevuld met benzine ronde de nek te hangen van het slachtoffer en dan in brand te steken, wat resulteerde in een verschrikkelijke pijnlijke dood.

De poco-media zwijgen in alle talen over de verantwoordelijkheid van Mandelaclan.  Deze video geeft u meer informatie.  U kan de ondertiteling mét vertaling onderaan inschakelen via het rechthoekje.

 Wes Hardin