Soros greep op justitie in de VSA

Volgens het Law Enforcement Legal Defense Fund (LELDF), een vereniging die zich inzet voor de versterking van politie en strafvervolging, zouden er in de VSA minstens 75 linkse gewestelijke procureurs luisteren naar de “stem van de baas” George Soros.

Samen zijn ze goed voor meer dan 1/5 van het totaal van procureurs en vertegenwoordigen zij meer dan 72 miljoen mensen in meer dan 50 districten en steden.

Tussen 2018 en 2021 gaf Soros 13 miljoen dollar uit voor de kiescampagne van slechts 10 procureurs. In de VSA worden gewestelijke procureurs – bij ons ongebruikelijk – door het volk gekozen. En hier ziet Soros weer een kans de wereld naar zijn hand te zetten door de door hem “geschikt” gevonden kandidaat financieel te steunen. In totaal gaf Soros in de laatste 10 jaar meer dan 40 miljoen dollar uit voor de verkiezing van procureurs.

En vanzelfsprekend “voor wat, hoort wat”. Volgens het LELDF voeren zij de plannen van hun mecenas uit – ze zijn immers schatplichtig: afschaffing van borgstelling, niet-vervolging van strafbare feiten en mildere straffen. Met als gevolg: criminaliteit en geweld zijn na de verkiezing van Soros’ procureurs sterk gestegen – dit bovenop de stijging in heel de VSA n.a.v. gedoogpolitiek, politiefobie en de quasi verplichte knievalrage.

ZurZeit

Enkele vorige bijdragen over hetzelfde thema. U zal merken dat enkele afbeeldingen en video’s intussen door een onzichtbare hand verwijderd werden… “Nicht √§rgern, nur wundern…” … we zullen het maar als een compliment opvatten…

Het document “Reliable allies in the European Parliament” is nog steeds actief. Waarschijnlijk omdat het vanuit Soros’ oogpunt een aanbeveling is…