Socialisten hebben typische talenten

Rijven.  Binnenrijven.   En

Uitdelen.  Aan de kameraden.  Ons kent ons.  Eerst nonkeltje…

Heel die heisa omtrent het maximum loon van de grote bazen van beursgenoteerde overheidsbedrijven is een maat voor niets.  De daadkrachtige regering Di Rupo besliste dat deze functie met maximum 650.000 euro bruto mag vergoed worden.  Te weinig voor Johnny Thijs, die elders groene weiden opzocht.  Vervolgens recruteerde de regering in het begin van dit jaar een nieuwe CEO (zo heet dat tegenwoordig), Dominique Leroy, van PS-signatuur (…of wat dacht je?) voor Belgacom.  Zij zou bereid zijn voor het peulschilletje van 650.000 euro de taak op zich te nemen.

Nu blijkt echter dat dit plafond zomaar eventjes – in alle stilte – verhoogd werd. Madame Leroy, de socialistische traditie indachtig, krijgt bovenop haar salaris extralegale voordelen, een prestatiebonus (da’s een bonus op een bonus mocht ze nog beter presteren dan verwacht), en een jaarlijkse storting in haar groepsverzekering.

Kortom: ze zal meer dan 800.000 euro mogen binnenrijven.

DS

4 gedachten over “Socialisten hebben typische talenten

    • Dank voor de melding. Te snel vanuit ‘concepten’ naar ‘plaatsen’ gegaan. Moest nog aan gewerkt worden. Wat intussen gebeurd is.

  1. De balans van de socialisten
    1 socialist a la Leroy = aan 10.000 verworpen der aarde met correcte lidkaart

  2. Hoe was het gezegde ook al weer? Het is gemakkelijker een hond voorbij een hoop worst te krijgen dan een socialist voorbij andermans geld?

Reacties zijn gesloten.