Socialisme onder de sluier

Photo News

Gesluierde beginselen
Hoofddoekenverbod strijdig met ware socialisme

 

 

Dat de SP.A in haar nieuwe beginselverklaring het hoofddoekenverbod begraaft, gaat er bij Etienne Vermeersch niet in. En al zeker niet dat die ommezwaai alleen ondersteund wordt met holle slogans.
Lees hier het volledige artikel.

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130401_00525658

2 gedachten over “Socialisme onder de sluier

  1. De vrucht van het origineel socialisme krijgt wilde scheuten als gevolg van paniekvoetbal . Alle middelen zijn goed om stemmekes te ronselen .Vroeger waren rood en geel , te vergelijken met water en vuur . Vroeger waren zij de voorvechters voor betere leefomstandigheden van de arbeiders en met succes !
    Nu zijn het zakkenvullers en zogezegde weldoeners met het geld van anderen. De hoofddoek ,symbool van een radicale ,fanatieke en achterlijke godsdienst die onze westerse cultuur , zeden en levenswijze probeert kapot te maken , wordt in bescherming genomen door onze kleine Tobback , de little joe ,de rechtvaardige weldoener uit Bonanza . Ik zal eens bellen met het groen architectenbureau van ” De Jos” voor het plaatsen van een sanitair cordonneke rond deze partij van gevaarlijke , landverraders , collaborateurs

  2. Algoed dat zot zijn niet zeer doet, want het is me wat met de socialisten.(de comedy keepers)
    Back to basic , 100 jaren terug de tijd in, wat wij inboorlingen allang vergeten zijn ,daar zullen de socialisten zich nu eens gaan profileren op een bepaald achterlijk electoraal, die hun nota bene bij de laatste verkiezingen heeft afgestraft.
    Klein Tobbackje mag dan wel een ervaren klimmer zijn, het volkje waar hij zo voor ijvert heeft geen moeite om dergelijk ‘baardloos’ ventje van den hoogste toren te gooien, want het barbaars volkje wil een eigen islamitische partij, en daar past PVDA in, SP-a is passé.
    Tegelijkertijd roept ‘den baard van Oostende'(Lanotte) op voor een ‘volkslening’ (economie stimuleren met spaargelden )waar de vrijheid dan geheel voor de banken is, wie trapt daar nu nog in?

Reacties zijn gesloten.