‘Sla haar met liefde’

‘Wie zijn echtgenote lief heeft, spaart de roede niet’ (vrij vertaald uit de koran)

” Een corrigerende mep heeft nog nooit een vrouw kwaad gedaan.  Maar je moet goed mikken.  Ze mag niet lelijker worden. Of een gebroken pols eraan overhouden. Zorg dat de politie niet moet ingrijpen.

Probeer het echter eerst met een vastberaden sermoen.  Geen overleg.  Geen dialoog. Tegenspreken is geen uiting van respect.  Of negeer haar.  Ontzeg haar je mannelijke gunsten.  Maar haar murw.  Als dat niet helpt, dan sla je haar, maar doe het met liefde.” 

Goede raad van de moefti van Gaza

 

 

9 gedachten over “‘Sla haar met liefde’

 1. Die moeftie vuiligheid moeten in hun kruis getrapt worden dat de … met alle “goede” gevolgen. En dergelijke vuiligheid wordt financieel gesponsord door Boerzwam!!!! Voelt die zich soms ook al een moeftie?

  • Boerzwam is al een moefti,hij steunde al de moskeeën toen hij nog maar ministerke was.

 2. “Sla haar met liefde”. Met andere woorden liefde met gevoel 🙁

 3. Stel je nu eens voor dat dergelijke parler zou komen uit de mond van de Christen leider.
  Maar ja, de moslims mogen die arrogante en misdadig absurditeiten blijven verkondigen, niet enkel in Gaza, maar overal ter wereld.
  En altijd weer dat misdadige stilzwijgen van de Mensenrechtenbusiness, die nu eindelijk eens in de media als extreemlinks wordt bestempeld.
  Wanneer toch zullen de Westerse overheden beseffen met welke wilden ze te doen hebben? Wanneer zullen ze wetten maken die die misdadigers straffen? Wanneer zullen ze eens en voor goed ophouden met deze misdadige religie te subsidiëren? En wanneer zullen ze eens ophouden met massaal dat soort crapuul in onze Westerse maatschappij binnen te laten, sterker nog: uit te nodigen?
  Wanneer toch?
  Quousque tandem…?

 4. Ik hoop dat die Gaza moefti een vrouwtje heeft met pit en dat hij zijne schat na een liefdebetoon-behandeling , op zijn Allah’s , een pot kokend water , liefdevol op zijn “verdommenis”krijgt als hij zijn “dutje”doet …………
  Wie herinnert zich niet , een hele tijd geleden , voor de komst van onze zonnebankbroeders , die spreuken met dat Valentino -ventje . Liefde is………. er waren er zoveel .
  Nu kunnen we die lijst aanvullen met ….
  Liefde is je vrouwtje een pak rammel geven dat ze na een tijdje steun moet zoeken om recht te kunnen komen …….
  Liefde is je man een ketel kokend water over zijn kl…gieten als hij slaapt….Het Valentino-ventje wordt vervangen door een baardaap
  Het vrouwtje draagt een burka ………weer een verrijking bij over het begrip “Liefde”

  • Dit gebeurt niet enkel onder moslims ook bij ‘ons volk’ zijn er dergelijke mannen met gelijkaardige visie.
   Het zal u allen verbazen doch ikzelf ben jarenlang mishandeld geweest door (inmiddels) mijn ex-partner.
   Het meest trieste was/is dat niemand uit de naaste vriendenkring dit heeft durven veroordelen, ook ex zijn familieleden niet,waaronder 2 politieagenten… doch waren de letsels van een dermate kaliber.
   Alhoewel dit land hieromtrent bestaande wetten heeft verschilt het in de praktijk nauwelijks van de moefti Gaza.Ons kent ons.

    • Fysiek kan je niet op, en wanneer je dat overvalt kan je, je enkel lichamelijk beschermen.
     De “ex” zijn klokkenspel luidde al lang niet meer,de keerzijde van het snuif “neusje” van het multiculturele import product.
     “Ex” geeft les,..

 5. De varkenspezerik werd gedroogd en vervolgens als slagwapen gebruikt. De beruchte ‘bullepees’. In voorkomende gevallen werd voor het drogen van de pees een stuk ijzerdraad door de pezerik geschoven waardoor de slag nog harder aankwam.

  zou ‘t niet beter zijn . om Hassan-al-Laham een rammeling daarmee te geven !!

Reacties zijn gesloten.