Sinterklaasterroristen

Afbeeldingsresultaat voor sinterklaasterroristenOok genaamd “actievoerders”, “activisten”…   Eerst komen ze uit diverse zandbaklanden naar onze contreien voor ‘bescherming’, ‘een beter leven’ om vervolgens onze levenswijze kapot te maken.  Meer…

Afbeeldingsresultaat voor dokkum anti pietWraak voor het stoppen van drie bussen met antipietbetogers?

De ‘Dokkumse afffaire’ is van belang omdat die duidelijk maakt dat er een kloof is gegroeid tussen het overgrote deel van de bevolking en het beleid van overheden en media.

Daardoor verdwijnt het gevoel dat men door de overheid gerepresenteerd wordt en dat de media in haar opvattingen een spiegel van de samenleving zijn. Op den duur is dat geen houdbare situatie.

De verantwoordelijke overheden en media zouden er rekening mee moeten houden dat steeds meer mensen zich niet vertegenwoordigd voelen en eigenrichting vaker zal plaats vinden.

De les zou moeten zijn dat de opvattingen van minderheden serieus mogen worden genomen maar vanuit de overheden en media kritisch benaderd worden. Dat is nu onvoldoende het geval.” 

Uit: Begint in Dokkum de victorie?

De verkozenen des volks trekken van leer in het parlement tegen zoveel discriminatie:

En hun conclusie in de wandelgangen:

3 gedachten over “Sinterklaasterroristen

  1. Klein detail dat misschien niet door iedereen is opgemerkt: de pro-Zwarte-Piet-actievoerders in Dokkum zwaaiden tijdens hun actie op de snelweg zeer duidelijk met de Friese vlag. En volgens hen kunnen de anti-Pieten maar beter in de Hollandse Randstad blijven…

Reacties zijn gesloten.