Sieraden voor de …

Sinds de Noorse regering strengere asielregels plant, is de goegemeente in alle staten.  Noorse VIP’s willen nu het goede voorbeeld geven: zij gaan hun sieraden laten veilen ten bate van de broodnodige vakkrachten.


NOAS, een Noorse organisatie voor asieleisers, is met een campagne gestart: ‘Et smykke for en flyktning‘, wat zoveel betekent als ‘een sieraad voor een vluchteling’.  Alle verzamelde sieraden en juwelen worden verzameld door de Noorse asiellobby en zullen in mei geveild worden.

Da’s andere koffie dan de Denen, die de juwelen van de arme ‘vluchtelingen’ willen afpakken!

 

5 gedachten over “Sieraden voor de …

  1. En als ze dan ingeburgerd zijn en hun dubbel paspoort hebben kunnen ze een reisje ondernemen naar de Bodensee in Duitsland. Bij de grensovergang richting Zwitserland krijgen de Zwitsers, Amerikanen en andere toeristen de BTW terug op de aankopen die ze aan de Bodensee deden. Daar hebben Turken met een dubbel paspoort gretig gebruik van gemaakt. Ze hebben schijnrekeningen voorgelegd om de kas van het islam terrorisme wat te spijzen, het doel heiligt nu eenmaal de middelen.

  2. Anna,
    De “truk” met de verschillende paspoorten in het bezit van de “Nieuwe belgen” werkt ook in Luxemburg waar er dan zonder probleem rekeningen worden geopend, en waar Luxemburg geen roerende voorheffing (=woonstaatheffing) op de interesten inhield en er ook geen gegevens uitwisseling is met België!!
    Over dit aspect van de “belastingontwijking” (sic) hoort men zeer weinig.

Reacties zijn gesloten.