“Sie sehen sehr gut aus!”

Toevallig belandden we op RTL’s “Unser neues tierisches Zuhause“, een vlot namiddagprogramma voor elke dierenliefhebber. Rust alom. Schildpadjes, konijnen, hokken, gazon… Tot er plotseling een neo-alfabetmens opdook die duiding en wenken gaf: Harald Glööckner. We geven het toe: we kenden dit mensachtig wezen niet, nooit van gehoord, noch gezien. Naar verluidt is hij modeontwerper. We willen u in onze verbijstering laten delen:

“Sie sehen sehr gut aus,” zegt de dame die een gesprek met hem voert. Tja, smaken verschillen. Hij vertelt openhartig dat hij tijdens de coronaperiode zijn uiterlijk wat verwaarloosd heeft maar nu is hij zijn schade aan het inhalen, kin, lippen… de botoxwangen glimmen… “Sie sehen sehr gut aus.”

In het dierenprogramma is zijn haar wel langer: alles pekzwart, zijn haar, zijn wenkbrauwen, zijn slapen, snor, baard. Kortom: een hele revisie was aan de orde, we citeren: “opdat alles op zijn plaats zit.”

En zo zag hij er een pakweg een jaar geleden uit:

Hij is een duizendpoot en ontwerpt zowat alles wat je maar kan bedenken: kleding, schoenen, handtassen… zelfs bedden. Krankzinnige wereld!