Sharia patrouilles in Oost-Londen

Zij herinneren de Engelse bevolking eraan dat zij zich in ‘hun buurt’ moeten gedragen zoals het hoort: hoofddoek en/of meer uitgebreide lichaamsbedekking, verbod op alcohol en ‘andere’ beleving van de seksualiteit.
Tot op heden werd nog niet overgegaan tot lijfstraffen of erger.  De sharia patrouilles ijveren voor een toepassing van Allahs wet in heel het land en later ook in de VSA.

4 gedachten over “Sharia patrouilles in Oost-Londen

  1. Het zal tegen hun dikke vette Allha kl….. zijn . De echte Engelsmannen blijven de bemoeinissen van die pyamadragers niet pikken

    • Dan ken je de echte Engelsmannen niet. Samen met ZW, NL en D het meest linkse land van Europa. De enige barometer zijn immers de verkiezingen, en de enige anti-islampartij, de BNP, haalt er nauwelijks stemmen.
      Oeroud filmpje overigens.

    • Ik denk dat het al veels te laat is, zij winnen overal en wij verliezen overal

  2. Ik weiger nog te zeggen dat islam een geloof is. Het zijn verkondigers van haat, afgunst, ongelijkheid, vernedering en wraak nemen op al wie hun niet wil opvolgen. Tabbaarden en sluiers zijn nuttig in de woestijn, waar men zich tegen zandstormen moet beschermen en bij het hurken beschermd is om hun gevoeg in het zand te doen. Hier in de beschaafde wereld hebben die voddenmarchands geen enkele meerwaarde. Weg ermee

Reacties zijn gesloten.