8 gedachten over “Selfie!

 1. Die zwarte tenten smeerlapperij moet in onze westerse landen totaal verboden worden zo niet gaan wij onze methode toepassen en dat is ze die zwarte vodden van hun kop trekken zodat de smoelen zichtbaar zijn kwestie van veiligheid.
  Die wijven moeten echt niet ongerust zijn voor verkrachtingen, wij zijn ‘beschaafde’ mensen en wij maken onze handen niet vuil aan smeerlapperij.
  Weldra maken we de autostrade richting zuiden ‘autovrij’ voor een week zodat ze massaal kunnen gebruik maken via die weg richting homeland, zo gaat het wat sneller…

  • Beste Jean, met het vliegtuig gaat het nog veel sneller, ik stel voor een C130. Daar kan een grote hoeveelheid in.

  • wacht met spanning op het eerste bericht op de voorpagina van de kranten ‘Racist en sympathisant van het Vlaams Belang sleurt de hoofddoeken bij moslimvrouwen van het hoofd’. Gevolgd door geweeklaag op VRT en de nodige fascistische en nazi verwijten aan het adres van het VB

  • Foei Jean ! een beschaafd mens spreekt of schrijft niet “smoelen” maar aangezichten ! Geen “wijven ” maar dames ! Geen zwarte vodden maar tradionele kledij . Maar ik ben het wel met U eens !
   Die smeerlapperij of hopeloze achterlijke karnavalzotten moeten zo snel mogelijk verdwijnen samen met hun uitvinders !
   get . een beschaafd iemand

 2. verbazend dat ze dat in een toch min of meer conservatief land nog toelaten. Nog steeds duitse invloeden?

 3. En wat leren we uit het filmpje? Dat duitsers niet konden samenleven met andere volkeren, niet in de ‘veelvolkenstaat’ Oostenrijk-Hongarije, vanwaar ze zich wilden afsplitsen, en niet in Sudetenland, waar ze met de Tsjechen constant overhoop lagen.

Reacties zijn gesloten.