Seks-jihad en ‘legale’ verkrachting in Syrië

fresh meat rapes syria

Uit Syrië gevlucht meisje. Inzet: Syrische vrouwen en meisjes mogen -alsof ze enkel uit ‘seksvlees’ bestaan- nu ‘legaal’ verkracht worden om daarmee Assad te verdrijven en de islam te verspreiden.

Sheikhs roepen op tot seks-jihad en verkrachting niet-islamitische vrouwen en kinderen

Volgens diverse islamitische geestelijken moet de jihad, de door Allah bevolen gewelddadige verspreiding van de islam over de hele aarde, ook gevoerd worden door middel van de verkrachting van niet-islamitische vrouwen en zelfs kinderen. Zo heeft de uit Jordanië afkomstige Sheikh Yasir al-‘Ajlawni, die 17 jaar in Damascus heeft gewoond, een fatwa (religieus bevel) uitgevaardigd dat de door Amerika, de NAVO en ook Nederland gesteunde Syrische rebellen nu ‘legaal’ niet-moslimvrouwen mogen verkrachten. Ook worden er 14 jarige meisjes het land in gesmokkeld om de seksuele behoeften van de islamistische rebellen te bevredigen.
Alle middelen, ook verkrachtingen, moeten volgens de Sheikh worden ingezet om het regime van de Syrische president Assad ten val te brengen, zodat daarna de Sharia wetten kunnen worden ingevoerd. Behalve niet-islamitische vrouwen zijn vooral de vrouwen van de Alawietische ‘sekte’ van Assad het doelwit, alsmede ook die van de Druzen.

‘Tijdelijke huwelijken’ onderdeel van seks-jihad
Eerder had de Saudische geestelijke Sheikh Mohamed al-Arifi de rebellen opgeroepen tot een ‘seks-jihad’, waarin verkrachtingen eufemistisch ‘tijdelijke huwelijken’ worden genoemd. Om dezelfde reden worden vanuit andere islamitische landen meisjes van nog maar 14 jaar oud Syrië binnengesmokkeld, zodat de islamisten tijdelijk met hen kunnen ‘trouwen’ = hen kunnen verkrachten.
In de fatwa werden ‘geslachtsgemeenschap-huwelijken’ met gevangen genomen Syrische vrouwen aanbevolen. Deze ‘huwelijken’ mogen echter slechts enkele uren duren, zodat daarna een andere rebel de kans krijgt om met een gedwongen seksslavin te ‘trouwen’. Volgens algemene mensenrechtennormen gaat het hierbij om niets anders dan groepsverkrachting.
Ook de Egyptische Sheikh Ishaq Huwaini wil dat ‘gevangen genomen ongelovigen’ naar de ‘slavenmarkt’ worden gebracht, zodat slavenmeisjes als (seks)concubines kunnen worden verkocht en onder de jihadisten kunnen worden verdeeld. ‘Als ik een seksslavin wil ga ik naar de markt, kies de vrouw uit die ik begeer en koop haar,’ aldus Huwaini.

Westen negeert seksuele uitbuiting
Ondertussen doen de Westerse politici en media nog steeds alsof hun neus bloedt en worden de massale verkrachtingspraktijken door de Syrische rebellen vrijwel volledig genegeerd. Als het al in het nieuws komt krijgen steevast de regeringstroepen de schuld, ondanks het feit dat president Assad het leger juist specifiek verboden heeft om vrouwen aan te randen.
De Syrische meisjes die naar Jordanië zijn gevlucht zijn ook daar niet veilig. Moslimmannen uit Saudi Arabië en andere islamitische landen krijgen speciaal toegang tot de vluchtelingenkampen, zodat ze naar hartenlust ‘plezierhuwelijken’ kunnen sluiten en vrouwen en meisjes seksueel volledig kunnen uitbuiten.

Verkrachters en moordenaars ‘vrijheidsstrijders’
Desondanks worden de ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslimverkrachters en massamoordenaars in het Westen nog altijd ‘vrijheidsstrijders’ genoemd. Volgens Raymond Ibrahim van het Middle East Forum gaat het hierbij beslist niet om incidenten en is er in de islamitische wereld brede steun voor het verkrachten van niet-islamitische en gevangen genomen vrouwen en meisjes. ‘De totale steun van Amerika voor deze verkrachters en terroristen in naam van de ‘democratie’ is compleet belachelijk,’ aldus Ibrahim. (1)

Islamofobie?
In meerdere artikelen hebben we de afgelopen jaren laten zien hoe ook in Europa steeds meer steden met een groeiende moslimminderheid ten prooi vallen aan een misdaad- en verkrachtingsgolf. Niettemin worden mensen die hier openlijk voor waarschuwen door het links-liberale politieke establishment gebrandmerkt als ‘islamofoben’ en worden officiële cijfers en statistieken waaruit het onlosmakelijke verband met de islam blijkt genegeerd, gebagatelliseerd of ronduit vervalst.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/04/Sheikhs-roepen-op-tot-seks-jihad-en-verkrachting-niet-islamitische-vrouwen-en-kinderen

4 gedachten over “Seks-jihad en ‘legale’ verkrachting in Syrië

  1. Zoals in het stuk reeds terecht opgemekt, in de “correcte” media en bij de “correcte” politici niets te lezen of te horen. Als je dit leest denk je dat ze daar nog altijd in het stenen tijdperk zitten. Uw voorganger Ray bestempelde de islam terecht als achterlijk. Omdat de media er geen aandacht aan besteden is het onze plicht dit te vertellen op het werk, aan de toog, in de sportvereniging, enz…
    Ben ik dan een racist? Nee een realist.

  2. Ieder artikeltje over de Islam en zijn puberachtige geestelijk misdeelde volgelingen zijn negatief, geweldadig, onozel, kinderachtig, angstaanjagend, enz. Kan er nu echt geen enkel positief punt gevonden worden , een pluim op de hoed van Allah, een weldaad voor de mensheid , een bijdrage aan de maatschappij ? Ik heb me al ziek gezocht ,slapenloze nachten doorgemaakt , in mijn zoektocht naar een kleine islam-weldaad. Tot op heden heb ik niets , totaal niets kunnen vinden,zelfs geen sprankeltje aan cultuur-verrijking , iets wat onze , Coninck-van’t vat , in een van zijn kerstboodschappen aanhaalde, zijn broer was ook erg overtuigd.

  3. Zou het kunnen indien het VB die fatwa-verkrachters Shzeikers scherp zou veroordelen met de meeste minachting , de zoveelste stempel zouden krijgen van racist , onverdraagzaam , het opruien van bevolkingsgroepen tegen elkaar , het ondergraven van de multiculturele droom , respectloze kritiek uiten op een religie . Volgens mij zijn er dan genoeg redenen om opnieuw rood , groen en de rest , te trakteren op een natte droom , eens te meer een veroordeling !

  4. En dan wil die achterlijke socialist Anciaux kritiek geven op die barbaarse ”godsdienst” nog strafbaar maken ook.
    Hoe laag kan een socialist eigenlijk vallen terwille van hun kiesvee?

Reacties zijn gesloten.