Schoenen, kopvodden, media…

Wat hebben ze gemeen?  Een opgelegde censuur.

In Frankrijk door een joodse studentenvereniging, UEJF, Union des étudiants juifs de France, die vindt dat de titelpagina onaanvaardbaar is.  En ze dient klacht in tegen Yves de Kerdrel, redacteur van Valeurs Actuelles, voor aanzetten tot rassenhaat.

De titelpagina van 25 september toont Marianne, wiens gezicht bedekt is met een boerka, en de ondertiteling: “Genaturaliseerd.  De verborgen invasie.”

Links: een Franse Marianne, geen import.

Bron: Le Monde

 

 

3 gedachten over “Schoenen, kopvodden, media…

  1. Vreemd toch dat de Israelis de arabieren met hand en tand bestrijden, maar dat de meeste europese joden grote voorstanders zijn van de islamisering van Europa. Beroepsstokers zijn het.

  2. Volgens mij een stel linkse ratten, dat kan niet anders. Gehersenspoeld door rooie rakkers, en geitenwollensokkendragers. De Joden hebben net als wij de zelfde vijand, DE ISLAM. Of is het hier een kwestie van de andere wang aan te bieden? Dan spreken we over sadomasochisme.

  3. Iedereen zijn gedacht, maar proficiat aan Valeurs Actuelles voor hun gedurfde uitgave, ik zie dit nog niet zo rap gebeuren in Vlaanderen met al hun kwaliteit? kranten

Reacties zijn gesloten.