Schiet gerust op de pianist

Een echtpaar uit Vierkirchen startte met een facebookgroep AFB (Anti Flüchtlings Bewegung).  Een afbeelding van de Duitse vlag, daarbij de tekst: “Ze overspoelen ons land.  Ze brengen terreur, angst, verdriet.  Ze verkrachten onze vrouwen en brengen onze kinderen in gevaar.  Gedaan ermee!”

Ze moesten zich voor de rechtbank van Dachau verantwoorden voor ‘opruiing’.
De man, M, werd veroordeeld tot 9 maanden voorwaardelijk, zijn vrouw tot een boete van 120 x 10 euro.  Rechter Neubeck motiveerde: “Ik hoop dat u de ernst van de situatie duidelijk is.  Als u nog eens hier op het beklaagdenbankje zit, dan belandt u in de gevangenis.”

Ter vergelijking een vonnis over juist datgene dat M via de facebookgroep wou aanklagen.

Twee verdachten van het oudjaarsverkrachtingsfeestje in Keulen verschenen voor de rechtbank wegens seksueel misbruik en geweld.  Hussein A, een  20-jarige Irakees, werd als minderjarige behandeld en kreeg 1 jaar voorwaardelijk.  Hassan T, een 26-jarige Algerijn, werd als volwassene behandeld en kreeg 1 jaar voorwaardelijk.  Voorwaar een ‘just’ vonnis van ‘justitie’.

Een islamkritische mening kan je existentie verwoesten.  Maar seksueel misbruik en geweld, vooral door bepaalde mensen, wordt gedoogd.  En is geen reden tot uitwijzing.

1 gedachte op “Schiet gerust op de pianist

 1. Hier past alleen een citaat bij van een ervaringsdeskundige uit de Goelag :
  “”Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn”(=einde citaat).
  Het gaat hier dus niet om één of andere omhooggevallen toogfilosoof!!!
  Na de val van de muur, werd het DDR systeem uitgebreid naar de rest van Duitsland.
  Ik verwijs hier naar de Perestroika Deception van Anatoliy Golitsyn.
  Zoals in alle linkse en loge dictaturen is de misdaad geen probleem, maar enkel de boodschappers met de waarheid die op alle mogelijke manieren moeten geneutraliseerd worden.
  Voormelde dictaturen zijn immers bevolkt met psychopaten die gekenmerkt worden door liegen en bedriegen en het geloven van de eigen leugens.
  Voor de psychopaat is er maar één vijand =de waarheid!!
  Vandaar de uitbarstingen van razernij als een psychopaat ontmaskerd wordt.
  Naast het politieke aspect is er dus ook een niet te onderschatten psychopathologisch aspect.
  Het bovenvermelde vonnis kan dat ook het best geduid worden met :
  “Soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.
  Trouwens dit gaat nog veel verder :
  http://www.nw.de/lokal/kreis_guetersloh/guetersloh/guetersloh/20845441_Hausbesuche-bei-Rechten-und-Nazis-NW-Reporter-begleitet-Antifaschisten.html
  met citaat :
  “Kreis Gütersloh
  Hausbesuche bei Rechten und “Nazis”: NW-Reporter begleitet Antifaschisten
  Protest: Demonstranten chartern einen Reisebus und steuern die Wohnsitze von “Rechtspopulisten und Nazis” an”(=einde citaat).
  Opmerkelijk is ook dat de commentaar functie is uitgeschakeld bij dit artikel.
  Naarmate dat de vreemdelingeninvasies en erbij horende problemen nog toenemen, zal de strijd tegen de “boodschappers met de waarheid” nog meedogenlozer gevoerd worden dan nu al het geval is.
  We steven dan ook volop af op een communistische dictatuur zoals beschreven in het boek “1984” van George Orwell.
  Het wordt dan ook tijd om de zaken bij de juiste naam te noemen, en op te houden met het lullen over fascisme en nazisme enz…., een gelul dat alleen maar de aandacht afleidt van de ware aard van het gevaar.

Reacties zijn gesloten.