Schengen-wensen

INVASIE

Klik voor vergroting van ‘de toekomst’

Schengen-wensen

Bart De Wever: “Alleen samen kunnen wij hier sterker uitkomen. Hoe verschillend we ook zijn, we moeten allemaal één gemeenschap vormen. Voor ons is niet de afkomst, maar de toekomst van belang.”

Fort Europa?

Spanje wil terug grenscontroles.

Denemarken onderzoekt aanpassing wetgeving Vreemdelingenbesluit.

Marine Le Pen verzoekt president Hollande het Schengenverdrag op te zeggen.

CSU, zusterpartij van Merkels CDU, wil terug grenscontroles met Oostenrijk.

Nigel Farage over Merkels standpunt i.v.m. de open grenzenpolitiek van de EU.

FVE

 

 

3 gedachten over “Schengen-wensen

 1. Bart De Wever: “Alleen samen kunnen wij hier sterker uitkomen. Hoe verschillend we ook zijn, we moeten allemaal één gemeenschap vormen met Allah Voor ons is niet de afkomst, maar de Koran van belang.”

 2. ‘Alleen samen kunnen we hier sterker uitkomen..’

  Wil de heer burgemeester nu even opstaan en wat uitleg verschaffen in verband met een artikel in GvA van deze week, want de schrik slaat me om het hart.
  Vermits de politiebewaking in de joodse wijk niet volstaat is het de joodse gemeenschap toegestaan eigen bewakers in te zetten. Heb daar alle begrip voor, wat we zelf doen, doen we beter. Dus wordt, grosso modo, het gebied tussen Harmonie, Stadspark en de Provinciestraat door hen mee bewaakt.
  Nu komt mijn vraag, heer burgemeester, de heer Freilich zegt : we moeten alert zijn, letten op de kleding van mensen. Als we chassidische joden zien met een ronde bontmuts en witte sokken dan weten we dat dit geen echte chassidische jood is maar iemand die zich vermomd heeft, chassidische joden dragen altijd zwarte kousen.. Een politieman let daar niet op.
  Tja als een politieman daarover niet geïnformeerd werd, hoe kan/moet ik het dan weten? U zou toch niet willen dat ik overal terroristen zie en voor mijn leven vrees. Want ziet u ik zie regelmatig joden met kuitbroeken en witte sokken en een hoed op hun hoofd. Of die hoed – die altijd rond is dat is de aard van een hoed – een ronde bontmuts, de bewuste shtreimel is ofwel een spoddik, kolpik of vilten hoed kan ik dikwijls niet uitmaken, omdat over die hoeden heel vaak een plastic zak is getrokken tegen de regen, zeker op de shabbat, omdat joden op die dag geen paraplu mogen dragen. Word ik verondersteld, wanneer ik dragers van witte sokken, zwarte jas, en een muts zie, de straat over te steken omdat ik me niet onder terroristen zou begeven? Want u weet, die schieten er zonder onderscheid op los.
  Kan u me ook zeggen hoeveel van die vermomde personen al opgepakt en gesignaleerd werden?
  Ik zou u als Antwerpenaar dankbaar zijn om mij verdere informatie te geven, zo niet zal ik de Lange Leemstraat, Belgiëlei enz. mijden, voor mijn veiligheid en gemoedsrust.

  • Lees ook het artikel ‘Ook dit is terrorisme’. Geen verzinsel. Ze heeft slapeloze nachten…

Reacties zijn gesloten.