9 gedachten over “Schattig! Een Palestijns schoolfeest!

 1. Inderdaad wij zijn ouderwets ! Laten we hopen dat daar vlug verandering in komt. Die hoop bestaat , nu dat het opperhoofd van het katholiek onderwijs de Islaaaaam genegen is en zijn klaskes gaat vergiftigen met die heerlijke godsdienst

 2. Het einde van de tien kleine negertjes: en toen waren ze nog met één.

 3. En dan staan de idioten te jubelen als die toekomstige moordenaars via de zee ons land binnen sluipen, ze zijn toch zo zielig die kleine kinderen meneer.
  Binnen de 10 jaar zijn het de moordenaars van onze beschaving maar dat willen de linkse ratten niet inzien.

 4. Ik vraag me af hoe den “beschaafde” wereld zou reageren als Israel dergelijk kinderfeestjes zou organiseren . Joodse kleuters die verklede Palestijntjes zogezegd vermoorden . Ik denk dat het kot te klein zou zijn , krantenkoppen spuwen hun gal uit, verontwaardiging alom enz enz

 5. Die haat van die Palestijnen tegenover Israel is onwaarschijnlijk , ze willen hun land terug , uiteraard nu de Joodse staat hun woestijn vruchtbaar heeft gemaakt .
  Hoe zou de wereld reageren als een nieuwe “Sitting Bull” geboren wordt en de Indianen ook hun land terugwillen

 6. En dit haalt bij ons de Media-Nieuwsdienst nog niet eens?
  Een dertienjarig Israëlisch meisje is donderdag in haar huis in Kiryat Arba, een Joodse nederzetting vlakbij Hebron op de Westelijke Jordaanoever, doodgestoken door een zeventienjarige Palestijn.
  After 13 year old Israeli girl is butchered in her bed by Arab terrorist, EU funded Palestinian media honor him as a ‘Shahid’
  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=0a1_1467566256#mQk97JIJeeIMgke2.99

  • Beste Richard
   Die minderjarige Palestijn heeft vermoedelijk het IQ van een achterlijk kieken , zoals trouwens de meesten. Zijn ouders mogen terecht fier zijn op hun oogappel . Hij heeft een joods meisje gedood een echte held Met dank voor de prachtige Islam opvoeding en zijn schoolopleiding , wat dat ook moge betekenen .Weer een slachtoffer meer , een onschuldig kind , het zoveelste slachtoffer door die haatcampagne tegenover hun medemensen . Het heeft natuurlijk niets te maken met de Islam. Niemand kan echter ontkennen dat heel die vervloekte Islam de bakermat is voor al de miserie die we nu moeten meemaken . Voor de Palestijnen zal dat minderjarig krapuul zeker als held worden onthaald . Wat mij betreft mag dat uitwerpsel in mensengedaante …… (censuur)…….Islam = haatreligie…Gelezen groene en rode Gutmenschen …de moment om je steun aan Palistina nog een beetje op te drijven

 7. Duitsland barst van de verontwaardiging. Israël idem.
  Op 5 juli zond ZDF, in Heuteplus, het filmpje uit onder de titel: erzogen zum Hass. Wie palästinensische und israelische Kinder dazu gebracht werden sollen, sich gegenseitig zu verachten ((opgevoed tot haat. Hoe Palestijnse en Israëlische kinderen ertoe gebracht zullen worden zich wederzijds te verachten)

  Een Israëlische professor(in) had kritiek op de eenzijdigheid. ‘In Israel seien die Kinder der antipalästinensce Propaganda, vor allem über das Schulsystem ausgesetzt. Egal ob in der Schule, in der Nachrichten oder im Gespräch auf der Strasse, israelische Kinder lernen, dass Palästinenser keine Menschen sind. Die Darstellung von Palästinensern in israelische Schulbüchern werden nur als stereotype gezeigt. Also z.B. eine Ali Baba auf einem Kamel, oder primitive Bauern.’ (In Israël zijn de kinderen aan de anti-Palestijnse propaganda bloot gesteld. Egaal, of in de school, in de nieuwsberichten of in gesprek op straat, Israëlische kinderen leren dat Palestijnen geen mensen zijn. De uitbeelding van Palestijnen in Israëlische schoolboeken wordt slechts als een stereotype getoond. Dus als bijvoorbeeld een Ali Baba op een kameel, of als primitieve boeren.)

  Dit was voor velen dus een brug te ver en lokte zoveel verontwaardiging uit dat ZDF de korte video uitzending van Heuteplus noodgedwongen verwijderde.

  Intussen maakte Scotland Yard op 10 juli bekend, dat ze Zipi Livnis ontboden heeft voor een ondervraging in verband met oorlogsmisdaden in de Gaza strook.

Reacties zijn gesloten.