Rutte zet uitgeverij De Blauwe Tijger op slot

De Blauwe Tijger was live. - De Blauwe Tijger

De Blauwe Tijger vroeg ons volgend bericht te willen delen:

Youtube gooit ons kanaal tot de verkiezingen op slot!

Terwijl morgen Wereldkampioen Covid-19 verschijnt (feest ende bubbels in de studio!) en wij nog volop in de Epoque 11 feestweek zitten, gooit Mark Rutte ons kanaal op Youtubekanaal op slot tot aan de verkiezingen.

Datzelfde proberen ze ook met de bankrekening van de Blauwe Tijger, met onze betaalinterface op de website en met het bedrijf van Toms vrouw. En ‘toevallig’ gebeurt dat allemaal tegelijk!

We vragen u daarom om een beetje hulp. Deel alstublieft onze filmpjes hieronder op al uw social media en vraag al uw kennissen en vrienden zich in te schrijven op ons eigen platform Bluetube.studio. De kinderziektes zijn er bijna uit, en u en wij gaan in vrijheid video’s maken en kijken.

Deze week verschijnt er niet alleen een Huig Plug-reportage van het Binnenhof, maar ook een heerlijk positief gesprek met Frank Ruesink, een ontluisterende rechtbankfilm over Huig Plugs ontslagzaak, en morgen de boekpresentatie met Michael Verstraeten. U gaat genieten. 

Uitgeverij De Blauwe Tijger


2 gedachten over “Rutte zet uitgeverij De Blauwe Tijger op slot

 1. Bij de Blauwe Tijger verscheen ook zo pas het boek “De Covid 19 Goelag” van W. Baeyens. Dit boek geeft een goed inzicht in de Covid 19 samenzwering.
  W. Baeyens schreef ook al het boek “ De Elite van de Macht – De macht van de Elite”. Aan te bevelen voor een kijk in de Belgische beerputten. Nog belangrijker is zijn boek The Nebula. Alleen verkrijgbaar in de USA en wordt pas gedrukt na bestelling.
  Dat de Blauwe Tijger wordt aangevallen, in Nederland, bevestigt dat ze op een juist maar gevaarlijk spoor zitten. En men is gevaarlijk als men de waarheid benadert, en zoals in de tijd van de Oude Grieken, moeten de boodschappers met de vervelende dan wel gevaarlijke waarheden dood geklopt worden.
  Op alle mogelijke manieren wordt er dan ook oorlog gevoerd tegen de “waarheid” . De waarheid is immers het “gevaar” voor de leugens en bedrog, waarmee we momenteel worden overspoeld. George Orwell beschrijft dit prachtig in zijn boek “1984”, dat echter met de huidige terreur danig wordt overklast. Deze oorlogen tegen de waarheid zijn typische communistische praktijken. In alle domeinen, zitten er, na de lange mars door de instellingen, communistische agitators, die zich gedragen als “Stalinistische politieke volkscommissarissen”. Uiteindelijk zijn we beland in een gruwelijk systeem zoals beschreven door Jevgeni Zamjatin in zijn boek “Wij”.
  In zijn laatste Kies Dries, verwijst Dries m.b.t. Duitsland naar de jaren 30, maar deze vergelijking gaat echter niet op. Na de val van de muur is gans Duitsland, zoals gepland, nu een DDR dictatuur geworden met een Stasi terreur, onder de stuwende kracht van IM Erika Merkel, die dan op haar beurt in dienst is van de “banksters”. Dit blijkt ook uit het feit dat het bezettingsstatuut van 1946 nog altijd geldig is. En een beschrijving van de Stasi uit een onverdachte bron :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Erich_Mielke
  met citaat :
  “In a 1991 interview, Jewish Holocaust survivor and Nazi hunter Simon Wiesenthal said, “The Stasi was much, much worse than the Gestapo, if you consider only the oppression of its own people. The Gestapo had 40,000 officials watching a country of 80 million, while the Stasi employed 102,000 to control only 17 million.”[4] “ (=einde citaat).
  Op tal van webstekken en in commentaren heeft men het voortdurend over alle mogelijke vormen van “fascisme” en “nazisme”.. daar waar we momenteel geterroriseerd worden door : “communisme, marxisme, socialisme, maoïsme…”. Ofwel kent men er niets van, ofwel liegt men om de ware aard van het gevaar niet te moeten benoemen, een gevaar dat dan gevormd wordt door de “2 Olifanten in de kamer” die onzichtbaar moeten blijven. Over de vernietigende rol van het communisme, een recente bron :
  https://www.henrymakow.com/2021/03/atlas-academia-infested-with-communist-traitors.html?_ga=2.252602444.414210104.1614966719-198531215.1612193849
  met citaten : “Trump’s covid advisor, Scott W. Atlas, 66, has discovered that anyone who questions the covid hoax narrative is mercilessly vilified. ……….
  Communism is a satanic cult. It cannot win an honest debate because everything it promotes is a lie. Its goal is to destroy Western civilization.
  To enforce conformity, it resorts to slander, misrepresentation and intimidation, including blackmail & murder. ……….
  “With social media acting as the arbiter of allowable discussion, and with continued censorship and cancellation of those with views challenging the “accepted narrative,” the United States is on the verge of losing its cherished freedoms.”… (=einde citaten) en met toelichting van Henry Makow :
  “MAKOW- Atlas works for the Hoover Institute so he can’t mention that the cancer that afflicts us is Communism, and its source is the Masonic Jewish central banking cartel. see What is Communism?” (=einde toelichting).
  Het voormelde geeft dan ook kernachtig weer, waarover het werkelijk gaat.
  Naast het onnoemelijke geweld van het communisme, is immers het bedrog kenmerkend voor het communisme, van daar dan ook de oorlog tegen de waarheid. Het gevaar is dan ook niet het Covid 19 virus (sic) maar de dodelijke communistische kanker.

 2. De opperste bestuurslaag van de tirannieke “Nieuwe Wereldorde” is joods-kabbalistisch en bestaat uit discipels van Sjabbetai Tzevi en Jacob Frank; uit dat milieu heeft zich ook het concept van “zwarte missen” verspreid in het Westen. De adepten van de pseudo-messiaanse Jacob Frank beweerden dat de zonen van Juda zo slecht mogelijk moesten zijn in woorden en daden om hun “messiaans heil” te verspoedigen. Uit die kringen zijn de Beierse “illuminaten” van de Joodse Adam Weishaupt ontstaan, op de leer en symboliek waarvan de huidige kabbalistische machthebbers nog steeds voortbouwen (de beeltenis van de minerva-uil in de “Bohemian Grove” in California, op bepaalde euromunten etc.).

  Het subjectivistisch modern denken is voortgevloeid uit het joods-kabbalisme dat het menselijk bewustzijn de absolute schepper van realiteit pretendeert te zijn. Volgens de kabbalist is iets waar voor iemand wanneer die persoon meent dat het waar is, onafhankelijk van een objectief zijn buiten de persoon om. Het is pantheïstisch van aard, en beweert dat in al wat is een onderliggende goddelijke natuur aanwezig is, en dat mensen die “goddelijke bestaanslaag” kunnen ontdekken en hanteren en zo gnostische zelfvergoddelijking bereiken. Het Hebreeuws alfabet, waarvan de tekens tegelijkertijd letters en cijfers betekenen, beschouwt het kabbalisme als de drukknoppen van pantheïstische goddelijke scheppingskracht. Wanneer Joodse bankiers dus woekeren doormiddel van toverij met cijfers tot slaafmaking van de “gojim” achten zij zich als goden die goddelijke macht hanteren om wereld en realiteit te herscheppen volgens hun eigen denkprocessen.

  Wanneer mensen leugens weerleggen, en de kabbalisten gebruiken hun wereldwijd mediatiek apparaat om die weerleggingen te verdrukken, dan pretenderen die kabbalisten dat die weerleggingen leugenachtig zijn door het feit dat zij die tot het zijn van leugenachtig menen om te toveren door de kracht van hun brein. Vanuit die absurde gedachtegang komt ook de Joodse Klaus Schwab voorwaarts gemarcheerd met zijn transhumanisme, die de mens meent te kunnen kunnen transformeren volgens eindeloze mogelijkheden. Van daaruit komen krankzinnige cultuur-marxistische stokpaarden zoals het transgenderisme dat een meest vanzelfsprekende natuurlijke realiteit als het bestaan van twee menselijke geslachten ontkent. Van daaruit komt de satanische valse notie van de duivelaanbidders die beweert dat de prins der duisternis, die zij dienen, zo machtig zou kunnen worden dat hij God zou kunnen onttronen in de hemel.

  Om die waanzin te bestrijden moet men terug naar de realiteitsfilosofie van Sint Thomas van Aquino en het christelijk monotheïsme aannemen met de absolute onveranderlijkheid van de christelijke God. De strijd op het publiek strijdperk van de wereld is uiteindelijk de eeuwenstrijd tussen de Kerk van Christus en de synagoge van de satan.

Reacties zijn gesloten.