Rus ontmoet west: Moskou best.

Maandag arriveerde een 35-jarige Rus uit Wolgograd ‘s middags met een vliegtuig uit Moskou in München.  Eigenlijk had hij een vlucht naar Istanboel via München geboekt, maar tijdens de tussenstop hield hij een bordje met “refugee / vluchteling” in de hand en hij werd naar de politie gebracht.  Hij verklaarde dat hij in zijn thuisland omwille van zijn biseksualiteit vernederd en met geweld en vervolging geconfronteerd werd.  Daarom wou hij in Duitsland bescherming zoeken.

De politie nam zijn paspoort in bewaring, gaven hem een voorlopig aankomstbewijs en  begeleidde de Rus naar de eerste-opname-inrichting van de federale vluchtelingen- en migratiedienst  in de Baierbrunner Straße  te  München.

Daar aangekomen geloofde de pietluttige Rus zijn ogen niet, keerde om en reed zonder omzien terug naar de luchthaven.  Reden: de vervolgde Rus was niet content met de opvang want de hygiëne en properheid voldeden niet aan zijn normen.

Bij de politie op de luchthaven eiste hij zijn paspoort want hij wou sito presto Duitsland verlaten en terugkeren naar Moskou, naar de Russische vernederingen en geweldplegingen.  Nadat hij zijn asielaanvraag ingetrokken had kon hij niet snel genoeg in een vliegtuig naar Moskou zitten.  De ontgoochelde Rus moest nog tot de volgende dag op de verlossende vlucht wachten.

FT

Abendzeitung

2 gedachten over “Rus ontmoet west: Moskou best.

  1. Spijtig dat dat gebrek aan hygiëne en properheid nog geen enkele moslim heeft doen terugdraaien.

  2. Ik kan die bisekser best begrijpen als hij tussen zijn medevluchtelingen terecht kwam . Helemaal…. geen mooie jongens , noch dames om te versieren , komt daarbij nog een godsdienst die biseksers , dragqueens , transgenders , homos , lesbienes , stenigen of van hoge gebouwen smijten . Dan koos hij nog liever een beetje vervolging met wat geweld

Reacties zijn gesloten.