3 gedachten over “Roken is slecht voor je gezondheid

 1. VOLKOMEN “off-topic”, maar wél belangrijk voor de geachte Redactie èn de GolfbrekersFANS:
  ——————————————————————————–
  Vandààg gelezen bij één van de “aanbevolen blogs” van wijlen Heer Ray in Zijn Angeltjes.:
  “Het CGKR zegt dat ik alle boodschappen en artikels die aanzetten tot haat, MOET VERWIJDEREN uit mijn blog.
  Ik stop nu met mijn héle blog” (get. Lieve Vandenhoudt)

  blog.seniorennet.be/vroeger

  Lieve heeft een blog waarin zij haar loopbaan beschrijft, maar VOORAL over de perikelen dat zij beleefde met allochtone snotneuzen EN hun “langetenenouders”.
  Dààrom wordt zij nù GEMUILKORFD ! —> Achtung: nochtans kan men de vergelijking maken met hààr schrijfselen èn deze op Golfbrekers: zij, dit van een misdienaar; de Uwe, deze van de Paus.

 2. Tijdens de Franse bezetting kwam de straatverlichting. De Duitsers brachten de snelwegen in Europa. Elke bezetter brengt wel wat goeds. Nu de moslims het noorden van Syrië bezetten wordt de kanker de oorlog verklaard, ik denk dat het meer per ongeluk is dan met voorbedachte rade, maar goed. De bezetters in Aleppo zorgen dat de mensen dood gaan aan kogels in plaats van kanker, één ding goed en honderdduizend dingen fout.

  De bezetters van Palestina hebben helemaal NIETS goed gedaan, die van de Westelijke Sahara ook niet en die van Cyprus kunnen er ook niets van. Dat is 100% slecht, de moslims in Aleppo hebben één goed ding, eentje maar! Een heel klein puntje licht in een stortvloed van mensonterende rotzooi, maar het is te weinig om hen een veer voor in de reet te steken.

 3. Ze zijn wel erg begaan met de gezondheid en de levenswijze van hun volk ! Sigaretten weg , drank weg , mode-ontwerpers weg , haarkappers weg , varkenskwekers weg , showbiz weg , Arabische vertalingen van de albums “suske en Wiske” weg , pretparken weg (behalve de schietkramen die mogen blijven, wegens het overgroot succes. ) een Arabische Geert Hoste weg , want er mag niet gelachen worden. dat is harem ! Wat rest er dan nog ? om het leven wat aangenaam te maken ? Ik denk dat hun profeet een oude misnoegde zuurpruim was toen hij zijn Koran schreef. Hij dronk zich ooit poepeloere en ontwaakte met een flinke kater, dus hij verbood alcohol. Hij begon hevig te hoesten bij zijn eerste sigaret , dus rookverbod. Hij verslikte zich bij het eten van een mals cotteletje , dus geen varkenvlees ! Toen een salafiet een vieze mop vertelde , moest hij zo hard lachen dat zijn mondhoeken scheurde , dus lachen verboden ,steeds rondlopen met een zure smoel ! Toen hij gilletjes wilde kopen om zijn stoppelbaard baard te scheren , waren ze uitverkocht , dus laten groeien. Toen de profeet zijn soepjurk beu was en een jeansbroek wou gaan kopen was zijn maat niet in voorraad , enz enz Als de moslims al die idioterie uit hun Koran zouden schrappen heet ik hun welkom in de 21-stigste eeuw.

Reacties zijn gesloten.