1 gedachte op “Rik Torfs verabsoluteert het onvermogen van de politiek

  1. NU na lange tijd een Pallieterke gekocht (staat op mijn te mijden lijst) maar een intervieuw met Rik Torfs interesseerde mij. Voor mij is Rik een sympathieke mens en is het aangenaam hem te horen maar soms neemt zijn betoog rare wendingen. Hij is ontgoocheld uit de politieke wereld gestapt als lid van de CD en V maar trapt nu een beetje na en dat vind ik niet fijn. Men kan het niet eens zijn met een bepaalde politieke lijn maar men moet hun dan ook de ezelsstamp niet geven. Velen hebben dat al voor gedaan in alle politieke partijen maar daarna ook beseft dat ze beter gezwegen hadden want het heeft hun de realiteit doen inzien van de werkelijkheid. Wat mij ook opviel is de fanatieke lijn van het verheerlijken van Oekraine, de doemvloek over Rusland, de besluitvorming dat de Russen al de oorlog verloren hebben, het Westen tegen de bevolking in Zelensky te sponseren met wapens en enkele andere artikels waaruit duidelijk blijkt dat het Pallieterke en zijn schrijvers de Vlaamse lijn kwijt zijn en ik zou bijna zeggen de ‘woke’ toer opgaan. Het was lang geleden dat ik dat bladje gekocht had maar het zal nu zeker nog langer duren want met die hoofdredacteur Van Berkel gaat het zeker niet beteren want de verpersoonlijking van het eigen groot gelijk.

Reacties zijn gesloten.