Regenbooghysterie

rainbow Icon - Free Icons

Is de wereld compleet gek geworden? Wat heeft het verkeersreglement, de vlaggentraditie aan openbare gebouwen, de mode, de reclame voor te verkopen producten, de sportwedstrijden… met de persoonlijke beleving van de geslachtsdaad te maken? Gaat dat iemand anders aan? Wil iemand weten wat een ander in zijn privésfeer uitsteekt in bed, op het schaapvelleke voor de (intussen verboden) open haard, op of onder de keukentafel, in het broebelbad of al fresco??? Moet dat verplicht geëtaleerd en bewonderd worden? Zo stilaan krijgen we een behoorlijke opstoot van een niet nader te noemen “…fobie”… waarvoor een Renieke niet blijkt te helpen.

Alsof de voetbalgekte, de tricolorereclame nog niet genoeg is om het begin van de zomer te verpesten. Sinds dagen is de Hongaarse kinderbeschermingswet hét thema in alle media, op alle politieke fora. Je zou voorwaar de indruk krijgen dat Orban in zijn land KZ’s gaat oprichten waarin hij alle regenboogfanaten wil opsluiten. Een opgeklopte hysterie alsof normale mensen tegenwoordig in de minderheid zijn…
De hautaine teneur der politici en media wekt in ons een reactie, die we niet langer kunnen en willen onderdrukken.

Hypocrisy GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Niemand vraagt naar het standpunt van Hongarije. Met moeite mag een Hongaarse regeringsvertegenwoordiger bij de EU even voor de camera mededelen dat de wet zich uitsluitend richt op minderjarigen, dat de wet hen wil beschermen. Iedereen die een afwijkende mening heeft, een ander standpunt wil verkondigen, wordt verketterd, gehuld met pek en veren belachelijk gemaakt wegens zoveel “wereldvreemdheid”, “oogkleppendracht” en ja, hoor, van extreemrechtse sympathieën beschuldigd. Ach, intussen zijn we het als een compliment gaan beschouwen. Heel de valsheid, de leugenachtigheid van het westen wordt des te duidelijker als men erop wijst dat nog geen enkele EU-drammer, resp. VSA-volgeling of woke-zwijmelaar aandacht besteedt aan de houding van Saoedi-Arabië, laat staan met een beschuldigende vinger richting Mekka wijst, waar nog altijd op homoseksualiteit de doodstraf staat. (video onderaan)

Voor wie verder wil kijken dan de voorgekauwde kost der “kwaliteitskranten”: dit is het standpunt van de Hongaarse regering:


“De Hongaarse regering beschouwt de PM van EU-Commissievoorzitster Ursula von der Leyen over de Hongaarse wet i.v.m. het verbod op reclame voor homoseksuele relaties onder minderjarigen voor “schandalig”. Ze is schandalig omdat ze op foutieve ongegronde beweringen gebaseerd is. De wet beschermt de rechten van kinderen, garandeert de rechten van ouders en geldt niet voor de rechten van +18 personen betr. hun seksuele oriëntatie, zodat deze geen discriminerende elementen bevat.”

De Hongaarse regering noemde de uitleg van von der Leyen ook “een schande omdat de Hongaarse wet op artikel 14 (3) van de charta der grondrechten der EU berust. De uitleg van von der Leyen is een schande, omdat ze een vooringenomen politieke mening zonder een vooraf onpartijdig geleid onderzoek uitdrukt.”

Vooraf had von der Leyen de nieuwe Hongaarse wet als een “schande” verketterd en beloofd een brief te zullen schrijven waarin ze haar “juridische bezorgdheid” tot uitdruk zou brengen vooraleer de wet van kracht werd. Het verzenden van een dergelijke brief met een “juridische bezorgdheid” is de aanvang van de z.g. procedure die inbreuken behandelt, een procedure die de EU-Commissie inleidt als deze vindt dat een lidstaat tegen fundamentele EU-documenten, gemeenschappelijke EU-rechtsnormen en de daaruit resulterende verplichtingen, gezondigd heeft…. Waarop net niet de verbanning naar een onbewoond eiland staat…

Op 15 juni keurde het Hongaarse parlement een wet goed die lesmateriaal of tv-programma’s, bestemd voor personen onder de 18, over seksuele betrekkingen tussen dezelfde geslachten verbiedt.

In Rusland geldt zoals bekend een gelijkaardige wet, die “propaganda voor de niet-traditionele oriëntatie van minderjarigen” verbiedt. Deze wet vindt eveneens geen gratie in het westen (… maar over moslimlanden, zoals bv. Saoedi-Arabië worden de lippen angstvallig op elkaar gehouden!), hoewel ook in Rusland de rechten van homo’s op geen enkele wijze beperkt worden. Ook Rusland argumenteert met dezelfde reden als Hongarije: nl. de bescherming van hun kinderen die hun seksuele ontwikkeling zonder propaganda van bepaalde seksuele oriëntaties moeten kunnen ontdekken.

Poetin werd in 2013 tijdens een persconferentie in Finland daarover aan de tand gevoeld:

Ter staving van bovenstaande:

5 gedachten over “Regenbooghysterie

  1. Wat uiteraard wél kan volgens de EU-bonzen is minderjarige kinderen onder 12 jaar via op school uitgedeelde folders (Gatz) naar websites sturen waar d.m.v. expliciete illustraties alle mogelijke seksuele handelingen tot in de details worden uitgelegd. Zelfs ‘down under’ haalde het de pers.

    • Zucht… ja, Walter… en het houdt niet op… zo stilaan zijn we blij dat we niet meer aan ons leven moeten beginnen. We hebben tenminste andere tijden gekend.

  2. Hongarije, het enige Europese land dat christelijke normen en waarden tenminste nog hoog in het vaandel wil voeren. Waar men het normale nog wil laten prevaleren op het abnormale. Waar men nog iet of wat geeft om jeugdbescherming. Waar men de maatschappij niet wil laten verzieken in linkse dogma’s die het Westen wil opleggen. Je zou er bijna naar ginder voor gaan verhuizen…

Reacties zijn gesloten.