Regenboog-onderwijsplannen op de voorpagina van de kranten

vielfalt3

Stuttgarter Nachrichten

Na onze twee vorige artikels over het regenboog-onderwijsplan in Baden-Württemberg, is de weerstand  in Duitsland gegroeid en werd er nationaal in de media aandacht aan besteed. Dit heeft dan weer tot gevolg dat minder politiek-geïnteresseerden nu ook weet hebben van de onderwijsplannen van de groene premier Winfried Kretschmann. De petitie heeft succes, zoveel is duidelijk: meer dan 62.000 handtekeningen tot op heden.

Merkwaardig is de houding van de CDU.  Waar deze eerst de kat uit de boom keek, is de ‘onderwijs-experte’ van de partij, ene mevrouw Sabine Kurtz, bevallen van de uitbreiding van de vermelde groepen in de onderwijsplannen met bv. gehandicapten of sekse.  Om toch vooral geen mening te moeten uiten, wil ze de actieradius van het plan zodanig uitbreiden dat ze bij de conservatieve kiezers goede punten kan scoren.  Alsof iemand daarin trapt.

De initiatiefnemer van de petitie,  leraar Gabriel Stängle, zit onverminderd in het oog van de storm.  Er loopt intussen een klacht tegen hem.  Het ministerie wil niet verraden wie de indiener is.  De leraar neemt geen woord terug.  Interessant is te weten dat de onderwijsplannen niet alleen in staatsscholen, maar ook in privé en christelijke scholen zullen moeten toegepast worden.

De zender SWR heeft intussen de ‘extremisme-aanklacht’ ingetrokken.
Bisschoppen Zollitsch en Fürst geven ‘niet thuis’.  De katholieke bisschoppen van Baden-Württemberg hullen zich in politiek-correct stilzwijgen.

Wij blijven ons samen met de petitie-ondertekenaars afvragen waarom kleine kinderen op school hun hersenen zouden moeten pijnigen met de gewetensvraag of ze lesbisch, homo, bi of trans zijn/willen zijn/willen worden/willen proberen...en diens seksuele praktijken in het lessenpakket voor tienjarigen of leerlingen van het lager onderwijs moeten opgenomen worden.

Als uitsmijter: indien Adam en Eva lesbisch of homo zouden geweest zijn, dan zou de mensheid niet bestaan.

Petitie

PI

 

11 gedachten over “Regenboog-onderwijsplannen op de voorpagina van de kranten

 1. Voor de duitsers lijkt homosexualiteit de toekomst. Als een bekende voetballer na jaren twijfelen toch besluit om homo te worden, wordt hij van alle kanten bejubeld omdat hij de juiste richting heeft gekozen. Alhoewel dat minder kinderen, en dus minder dominantie van Duitsland in Brussel betekent, wat de duitsers toch erg belangrijk vinden. Met de invoer van een paar extra moslims lossen ze dat probleem dan op.

 2. Waar het in dit artikel eigenlijk over gaat is niet duidelijk, er worden namen genoemd en er wordt gemeld dat niet iedereen het er mee eens is. Voldoende om al heel veel mensen op de kast te krijgen, maar men kan zich geen mening vormen als er geen informatie wordt aangeboden over de inhoud van de lesstof.

  En ook zal zou die lesstof wel bekend zijn, dan nog is er een tekort aan informatie, namelijk de kennis over waar men op dit moment is, pas dan kan men zich een mening vormen.

  Ik ben van mening dat de voortplanting aan kinderen van tien jaar uitgelegd kan worden. Maar de uitleg over erotiek is nog te vroeg, homoseksualiteit heeft niets met seks te maken. Dat is enkel en alleen betekenisloze erotiek, het lijkt mij zo te zijn dat dit aan kinderen op de middelbare school uitgelegd gaat worden. Als de kinderen te jong zijn snappen ze niets van erotiek omdat de gevoelens op dat punt nog niet ontwikkeld zijn.

  Er moet nog heel wat gedaan worden op dit punt, ook veel volwassenen zijn nog steeds onwetend, er zijn hele volksstammen die bijvoorbeeld homoseksualiteit indelen bij de seks, en dat is kolder. (het is tijdverdrijf)

 3. Ben maar een simpele ziel ,,maar de ‘regenboog’ werd reeds bij de romeinen toepast om geboorte beperking tegen te gaan.
  T’is maar een sporadisch idee.

 4. Binnen en 10 tal jaren worden de normalen als abnormalen gezien en de abnormalen worden normaal We gaan er op vooruit De wereld gaat naar de kl………en

 5. @ Roger Catrysse
  Dat klopt. Homoseksualiteit bv heeft altijd op een lijstje gestaan van seksuele afwijkingen. Nu is homo-zijn heel normaal en lijken de homo’s een meerderheid te worden. Hetero’s gaan nog gediscrimineerd worden in de toekomst, vrees ik. Welke perversiteiten gaan nog allemaal gelegaliseerd worden?

 6. Als Adam een homo zou geweest zijn en Eva lesbisch ! dan was er geen voortplanting . Best mogelijk , maar kan iemand mij dan eens uitleggen waarom , vooral dan bij homo’s de raad wordt gegeven een “condoom” te gebruiken ?

 7. Rene toch , weet je dat niet, ze zijn bang voor de voortplanting want ze denken zo zal mijn seks gezel niet in verwachting komen

Reacties zijn gesloten.