1 gedachte op “Referendum…

 1. Dit referendum heeft enkele fundamentele zaken duidelijk gemaakt :
  1. De CVP als verraderspartij van de Vlaamse belangen,
  2. De werkelijke macht in dit land = franstaligen, socialisten en de loge, en via de loge = Parijs!!!
  3. Het functioneren van dit kunstmatige belgische gedrocht op basis van chantage, zoals toen de dreiging met terreur. Nu is dit met corruptie- en zedendossiers.
  Het aftreden van Leopold III was mede een gevolg van :
  1. Zijn testament, of “memorandum geschreven om persoonlijk en vertrouwelijk aan de heer Pierlot te worden overhandigd, voltooid op 25 januari 1944”.
  De studie van dit “testament” zou voor iedereen verplicht moeten zijn, die op één of andere manier betrokken is bij het reilen en zeilen in dit “apenland”.
  2. Het geheim van Laken: Dit heeft betrekking op wat er niet gebeurd is op 17.02.1934 in Marches les Dames.
  De “doofpotoperatie” die met dit geheim gepaard ging, is van die aard dat het een “chantagemiddel” bij uitstek was en nog is. De gevolgen hiervan werken dus nog steeds door.
  Het feit dat Leopold III bij Hitler is geweest , is een “non-event”. Als er geen probleem was om naast Stalin te zitten(= na Mao het grootste monster aller tijde),
  dan is er evenmin één met het bezoek aan den Dolf!! Ofwel is er overal een probleem, ofwel nergens.
  Als zopas de Flup naar China kan gaan om de opvolgers van Mao te bezoeken, zonder dat daar een haan over kraait… wat is dan het probleem???
  Waar het bij dit referendum uiteindelijk over ging, was de macht van Vlaanderen breken. Na de “zware repressie” na WO II tegen les “sales flamins” die het hadden aangedurfd op te staan en het hoofd te rechten, werd via dit referendum duidelijk gemaakt wat de plaats was van “les sales flamins….” .
  De collaboratie was in feite maar een voorwendsel… voor deze “oorlog tegen “les sales flamins” , die hun plaats moeten kennen, dit wil zeggen : aan de voet, maar dan wel eerst de hond..!!! (cfr het motto : kruipen, zwijgen, werken en betalen!!).

Reacties zijn gesloten.