Racisten in Hoogvliet, Rotterdam, willen niet “minder” maar “geen”

“Ik ben bang” – “Ik durf mijn hond ‘s nachts niet meer uit te laten.” –  ” Die lui sporen niet.”  –  “Het zijn testosteronbommen.”  –   “Laat Rutte ze lekker in de achtertuin nemen.”   –  “Oprotten.”  –  “Niemand wil ze hier in de wijk hebben.”

 

4 gedachten over “Racisten in Hoogvliet, Rotterdam, willen niet “minder” maar “geen”

  1. De oplossing is daar, net als bij ons trouwens, nochtans eenvoudig: stem begin volgend jaar op de PVV.

  2. Het zal niet de enige zijn die bang is van “fluchtelingen” Die angst zal echter verdwijnen om plaats te maken voor haat en gewelddaden tegen die troep avonturiers Na de overwinning van trump las ik in HLN dat ons groot rood licht ,
    Louis Toebak een terugkeer naar de jaren 30 vreest . Ik neem het die seniele oude vent niet kwalijk , want hij weet niet beter ! Wij leven al een tijdje terug in de jaren 30 .Die verschillende aanslagen met talrijke onschuldige slachtoffers , waarbij het linkse gedrocht mede verantwoordelijk voor is . De angst om meer aanslagen en uitingen van dankbaarheid en respect in de vorm van aanrandingen , verkrachtingen , gewelddaden , vandalisme enz enz .Die linkse suikerstokken… denken die nu echt dat heel die toestand zal blijven duren , of hoe naief een gedeelte van een bevolking toch kan zijn !

Reacties zijn gesloten.