Racisme

knipoogARABISCHE HUMOR ! ! !

Kleine Mohammed vraagt aan zijn moeder:  “Mama wat is dat, democratie waar men zoveel over spreekt.”

“Wel, Mohammedje, dat is wanneer iedere Belg, iedere dag naar het werk moet trekken, enorm veel moet werken en enorm veel belastingen betaalt. Zodat wij alle voordelen kunnen plukken zonder er iets te moeten voor doen, zoals gratis wonen, verpleging, gratis medicamenten, voedselbonnen, leefloon, doppen, kindergeld, ziekenkas, gratis bus , met dure auto’ s rijden enz …”

“Ja mama, zijn zij dan niet kwaad op ons ?”

“Natuurlijk jongen, en dat is wat wij racisme noemen !!!”

 

2 gedachten over “Racisme

 1. http://ejbron.files.wordpress.com/2012/08/microsoft-word-bedrieglijke-ideologie.pdf

  “Weet u namen en adressen van slagers binnen uw beweging die jonge meisjes op keukentafels van hun geslachtsdelen beroven en ze daarna met een lolly blijmaken? Op 26 nov 2007 meldde het nos journaal dat de berichtgeving door de Revu niet juist was. Omdat uw beweging alles doet om verboden praktijken toch uit te voeren en ze aan het zicht te onttrekken, blijft eerderge- noemde info hier gehandhaafd op pagina 67. Weet u soms ook welke idioot op het idee kwam om vrouwenbesnijdenis binnen uw cultuur van apartheid en vrouwenhaat heel eufemistisch “reiniging” te noemen? Vergeten dat deze smerige praktijken in Nederland streng verboden zijn? Hoe zou u het als moslim vinden om met een scheermesje gereinigd te worden middels het zonder verdoving wegsnijden van uw balzak en besneden pretstift? Wat zijn dat voor schoften binnen uw intolerante, achterlijke cultuur die roepen dat vrouwen niets waard zijn als zij hun grote en kleine schaamlippen en clitoris nog bezitten?

  Hoe zou u het vinden als u na “reiniging” wordt dichtgenaaid, uw benen tegen elkaar worden gebonden en weken- lang verrekkend van de pijn door een limonaderietje moet pissen? Zou u als man kunnen leven met de wetenschap dat deze gore praktijken onomkeerbaar zijn en dat voortplanten en andere pretjes definitief finito zijn?

  Waarom is uw beweging van vrouwenhaat tot op heden te laf gebleken om vrouwenbesnijdenis op niet mis te verstane wijze aan de kaak te stellen door het van de daken te schreeuwen, dat deze martelpraktijken niets te maken hebben met de vrouwvijandige inhoud van dat verzonnen instructieboekje van u?

  Van Mosheira Khattab, het Egyptische hoofd van de Nationale Raad voor Jeugd en Moederschap krijgt uw achterlijke beweging ook nog een uitbrander, namelijk: “Als het om besnijdenis gaat, is de koran een nieuwkomer. Voor de islam hier was, werden vrouwen al verminkt, en mannen hebben in de koran alleen maar de stukjes eruit gelicht die hun goed uitkwamen. De stukken die vrouwen moeten beschermen, worden genegeerd”. Zie alinea 24 van dit artikel: http://tinyurl.com/bw2k9me

  Maar Mosheira Khattab zal in uw stupide beleving ook wel weer een racist zijn. Denkt u echt dat het lang zal duren voordat de rest van de EU de Italiaanse wetsvoorstellen inzake de bestrijding van uw smerige “reinigingspraktijken” zal overnemen?
  De Italianen gaan alle clitoris- en schaamlippenvernielers denaturaliseren en uitzetten!
  Islamitisch “slagerswerk”: scroll naar YT-filmpje http://tinyurl.com/c5tsxrl Zie ook: http://www.barnhardt.biz

  Think! Male foreskin, labia minora, labia majora and clitoris are no birth defects. http://tinyurl.com/c86wtmh Joodse waanzin, maw: geen groter voordeel voor de mens als hij zich niet met religie inlaat! http://tinyurl.com/cvh5yhb

  Iedereen raakt ervan overtuigd dat al die moskeeën van u (inmiddels alweer bijna 500), uw van segregatie doortrokken cq door Arabische salafisten gesubsidieerde islamitische scholen en uw lachwekkende, verzonnen modeshow niets met de islam te maken hebben.
  Deze symbolen zijn bedoeld als provocaties, om de zichtbaarheid van de islam in de openbare ruimte op te voeren.

  Al het islamitische onderwijs had gisteren beëindigd moeten zijn. http://tinyurl.com/dbl6ct
  Want ga maar na: waarom beschouwt uw beweging een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning?
  Niet voor niets zei de Spaanse minister van Justitie López Aguilar op 11-09-2004 dat godsdienstvrijheid zijn grenzen kent in de publieke orde en dat geen enkele religie het recht heeft zich op te dringen aan anderen. Analoog aan deze uitspraak geldt ook hier hetzelfde wat de Australische minister van Onderwijs Brendan Nelson zei: “Indien u en uw achterban niet van plan zijn onze wetten, waarden en omgangsvormen te accepteren, hoort u hier niet thuis en dient u de koffers te pakken, paspoorten in te leveren en Australië te verlaten!”
  Onthoud: niet alle moslims zijn terrorist.Maar u weet heel goed dat het alleen moslims zijn die de terrorist uithangen.”

 2. Dit is presies wat ons in Suid-Afrika ook ervaar!!!
  Die swartes wil alles gratis ontvang, en wanneer blankes kla, is dit rassisme. As ‘n blanke (veral ‘n Afrikaanssprekende blanke) ‘n swarte reghelp nadat hy ‘n fout begaan het – soos byvoorbeeld om te sê dat hy nie oor die kruising moet ry wanneer die lig vir hom rooi is nie – dan is dit rassisties. Wanneer jy hom prys vir dit wat hy gedoen het – REG of VERKEERD – dan is die swarte tevrede.
  Wanneer ‘n blanke ‘n swarte leed aandoen, is dit rassisties, maar wanneer ‘n swarte ‘n blanke leed aandoen, is dit geoorloof. Slegs blankes kanm rassisties wees….swartes is nooit rassisties nie. Swartes mag van blankes steel, want ALLES wat die blankes besit, het hulle “in-elk-geval” van die swartes gesteel.
  * Onlangs het ‘n swart jeugleier verklaar dat Jan van Riebeeck die stad TSWANE van die swartes gesteel het en dit toe PRETORIA genoem het. Die ergste van alles is dat die meeste lede van die swart jeug dit glo. Hulle ken nie die land se geskiedenis nie, en wanneer sulke onverantwoordelike uitsprake gemaak word, word die swartes aggressief en dreig om alle blankes dood te maak.
  Jan van Riebeeck het in 1652 in die Kaap voet aan wal gesit, terwyl Pretoria eers 200 jare later sy ontstaan gekry het. Daar was geen swart stad soos beweer word nie. Dit was ‘n gewone Transvaalse landskap, sonder enige teken van mense wat daar gewoon het, toe die plek – waar ‘n stad nog moes ontwikkel – na die Voortrekkerleier, Andries Pretorius, vernoem is.
  Daar word vermoed dat die meeste moorde op blankes gepleeg word nadat swart leiers leuens oor die blankes verkondig het.

Reacties zijn gesloten.