5 gedachten over “Raar

 1. Racisme is toch “relatief” zeker,eenieder weet dat toch ! zelfs NVA !

 2. Dat is een doordenkertje voor onze rood groene broeders . Ze kunnen dan eens nadenken over de betekenis van het woord racisme en apartsheidspolitiek. Maar er is ook goed nieuws . Ik was indertijd een regelmatige klant voor een gemengde sauna , vooral die in Brasschaat was zaaalig , Gewone sauna , kleurensauna , nevelbad , turks bad , allemaal in den blote . Ik heb nergens gehoord van Islambeleidsmakers dat deelname aan deze heerlijkheden verboden is of was , zolang de moslimas hun hoofddoek maar niet verwijderen

 3. Waarop wacht u eigenlijk om dat te eisen. Uiteindelijk zal het er toch moeten van komen. U heeft de keus tussen dat, en de slachtbank.

 4. Tja, met logica moet je nu eenmaal bij Links niet afkomen, daar zijn ze allergisch voor.

 5. Dit is een schoolvoorbeeld van de “situationele ethiek”. Een pseudo – wetenschappelijke term, voor selectiviteit en partijdigheid, met daarbij dan nog de dooddoener van het “politiek correcte”. Het gevolg is dan ook dat er een goed en slecht racisme is. Intussen weten we dan ook wat het goede en slechte is!!
  De drijvende krachten hierachter zijn anderzijds wel de kampioenen van de gelijkheid en de mensenrechten. Blijkbaar zijn er dan die gelijker zijn dan de anderen.
  (zoals in het boek Animal Farm van George Orwell)
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Animal_Farm

Reacties zijn gesloten.