PUB: Grenzen stellen!

 Colloquium Soevereiniteit

Marine Le Pen te gast op colloquium

Op 15 september verzamelen we voor ons soevereiniteitscolloquium onder de noemer ‘Grenzen stellen’. Onder meer Marine Le Pen prijkt op de sprekerslijst.

De EU-elite verplicht ons op te draaien voor de miljardenschulden van Zuid-Europa en kijkt werkloos toe hoe gelukzoekers uit alle windstreken massaal Europa blijven binnenstromen. Elke goede huisvader beseft dat dit op een failliet uitdraait. Een failliet waarvoor u de rekening betaalt.

Baas over eigen grenzen

Wij willen naast de Belgische ook de Europese dictaten een halt toeroepen. Hierdoor besparen we miljarden, kunnen we de massa-immigratie stoppen, herwinnen we onze soevereiniteit en worden we weer baas over eigen geld en eigen grenzen. Op die manier beschermen we bovendien onze identiteit en tradities en kunnen de belastingen omlaag zodat de economie weer zuurstof krijgt.

Een welvarende toekomst voor Vlaanderen kan enkel los van België en los van deze EU. Met dit colloquium zet het Vlaams Belang opnieuw de bakens uit. Wij kunnen hiervoor rekenen op een aantal kleppers van formaat. Zo prijkt onder meer FN-voorzitster Marine Le Pen op onze veelbelovende sprekerslijst.

Alle informatie en het volledige programma van dit colloquium kan men vinden op www.grenzenstellen.eu.

1 gedachte op “PUB: Grenzen stellen!

Reacties zijn gesloten.