PUB: colloquium Identitair Verzet in Europa

Over heel Europa winnen nationalistische organisaties aan populariteit, zowel in de parlementen als op straat wordt er gestreden voor het behoud van onze identiteit.
Het protest tegen het bureaucratische EU-systeem, die de identiteit van de lidstaten wil vernietigen om zo één grote Europese eenheidsworst te creëren groeit gestaag. Het open grenzen beleid van de EU zorgt ervoor dat veel identiteiten in Europa onder druk komen te staan. Terwijl Europa wordt bestormd door gelukzoekers uit heel de wereld laat de EU alles maar begaan om zo hun multiculturele droom waar te maken.

Voorpost onderhoudt al jaren banden met verschillende nationalistische organisaties uit Europa, het is nu de tijd om de vertegenwoordigers van die organisaties naar Vlaanderen te brengen. Het wordt tijd om de banden te versterken en het samen op te nemen tegen de EU!

Sprekers uit het buitenland:
– Tomislav Sunic (Kroatië)
– Fredrik Hagberg (Zweden)
– Enric Ravello (Catalonië)
– Padrig Montauzier (Bretagne)

Ons programma:
– Start van het colloquium om 14u00 met verwelkoming door Bart Vanpachtenbeke, voorzitter van Voorpost
– Panelgesprek: “Nationalisme in het noorden en zuiden van Europa” met Fredrik Hagberg (Nordisk Ungdom) en Enric Ravello (SOMcatalans).
– Muziekoptreden door Bart de Bard
– Panelgesprek: “Nationalistische media” met Padrig Montauzier (War Raok) en Bert Deckers (Rechts Actueel).
– 16u00 Pauze
– 16u15 Videovoorstelling
– Uiteenzetting door Tomislav Sunic.
– Slotwoord door Johan Van Slambrouck, oud-voorzitter van Voorpost
– 17u30 – 18u00 Einde van het colloquium
Er zullen ook verkoop- en infokraampjes aanwezig zijn van binnen- en buitenlandse organisaties!

Inkom gratis!
Aanmelden: inekecleymans@hotmail.com

3 gedachten over “PUB: colloquium Identitair Verzet in Europa

  1. Reclame uit onverwachte hoek? Keek zopas op de redactie van onze geliefde TV zender, om nieuws over de staking. En wie staat er op de eerste blz mee te prijken : de redactie/golfbrekers met het onderwerp dat hoger wordt besproken.

  2. Als de lezers op dit forum een beoordeling konden geven over de inhoud van een reactie met een duim op, voor toestemmen, of een neerwaartse, voor aflenen, kreeg je van mij een dikke duim op.

    Nvdr: we kregen intussen een melding van Anna dat deze reactie eigenlijk geadresseerd werd aan het adres van Ropie voor zijn reactie op ‘Heet hangijzer’.

Reacties zijn gesloten.