11 gedachten over “Professionele mening van een expert

 1. Wereldvreemde sukkel . Het was de eerste in de kleuterschool die vlug “proper” was . Het was een primus in het lager onderwijs , maar toen ging het bergaf !

 2. We moeten ons niet altijd met moslims bezig houden want wie heeft het in Tianjin laten knallen? Eerst explodeert 3 ton daarna volgen nog eens 21 ton. Honderd mensen zijn dood, dubbel zoveel gekwetst. Daarboven zweeft natriumcyanide in de lucht, een soort van blauwzuurzout dat overeenkomsten vertoont met Zyklon B. De haven is beschadigd maar het belangrijkste neven doel het computercentrum met de tweede snelste supercomputer niet. Geschenken van deze aard worden meestal geleverd door CIA en Mossad. Of de Chinezen daar dankbaar en erkentelijk voor zullen zijn?

  • We bekennen deemoedig schuld. China is heel erg ver van ons bed. En de Chinezen in onze gemeente (restaurant en frituur zijn resp. Vlamingen en Nederlanders) zijn meer bezig met hun sportverenigingen en hun buitenterras.

  • Zeker de moslims niet want die zijn niet geinteresserd in materiele schade. Bij zo’n knal willen die wel minstens 1000 doden als beloning.

  • Anna,
   Enkele citaten van de webstek Zero Hedge :
   http://www.zerohedge.com/news/2015-08-12/caught-tape-mushroom-clud-forms-after-massive-explosion-rocks-chinese-port-city
   Wed, 08/12/2015 – 23:01 | 6420781 bunnyswanson
   3/10 Japan made a deal with Iran – 3/11 all hell breaks lose. Deal is never spoken of again.
   As reported by the Jerusalem Post:
   “According to a report in the Taiwanese press, China is set to provide the Islamic Republic with 24 J-10 fighter jets.
   In exchange, Iran will permit China access to its largest oilfield for the next 20 years. The total estimated value of the deal is $1 billion”
   http://www.jpost.com/Middle-East/Iran/Report-China-set-to-provide-Iran-w
   http://www.wantchinatimes.com/news-subclass-cnt.aspx?id=20150809000116&c
   8-9-15
   “…Beijing and Tehran are currently in negotiations to finalize a deal for the J-10 that will involve access rights to Iran’s Azadegan oilfield. Chinese media speculate that deal may involve the supply of 24 J-10 jets by 2020 in return for 20 years of access rights, which experts estimate would be equivalent in value to about US$1 billion.”
   3-11-2010
   “In February 2010, Nikkei Business Daily reported that Japan was prepared to offer to enrich uranium for Iran’s nuclear power needs in an attempt to calm international concerns over Tehran’s nuclear program. Japanese Foreign Minister Katsuya Okada stressed that while the questions around Iran’s program should be resolved diplomatically, he also hoped “that Iran considers a related UN Security Council resolution seriously.”[12](=einde citaten)
   Nog een ander citaat van Zero Hedge :
   Thu, 08/13/2015 – 07:34 | 6421443 bunnyswanson
   Exactly 1 year later. Maybe I am wrong.
   https://www.foreignaffairs.com/articles/china/2015-07-13/china-iran-nucl
   Council for Foreign Affairs
   “There is considerable risk that Tehran could covertly procure nuclear materials from Chinese brokers and circumvent a nuclear deal by secretly creating a new parallel nuclear program.”
   “J-10 is rumored to have been developed on the basis of the Lavi fighters designed by Israel and the United States in the 1980s. Israel allegedly sold the blueprints for the Lavi to China and now the technology could find its way to what Tel Aviv perceives as its archenemy.”
   Oil 4 Jets(=einde citaat).
   Nog een video !!!
   https://www.youtube.com/watch?v=KsKHrDJ0Nyc&app=desktop
   “chinaTianjin false flag operation usa”
   Zie ook de plannen van Putin!!!
   (Mercury project!!)
   Anna,
   U zit vermoedelijk op het juiste spoor!!

   • @ Lovenaar,

    we kennen het recept van Dresden. Men voert een luchtaanval uit. De brandweer rukt uit. Dan volgt de tweede en worden heel wat brandweerlui uitgeschakeld. Als supplement krijgt het nog een derde aanval door laagvliegers. Maar het gaat hier om Tianjin.
    Daar komt een kleine explosie en rukt de brandweer uit. Als de grotere volgt zijn er heel wat dood of op weg naar de kliniek. Dan komt natriumcyanide in het spel. De experten hadden geweten dat water taboe is omdat het blauwzuur dan vrij komt. Bijgevolg ‘ontstak’ de derde (water)knal het gifgas aan.
    Tianjin is een wereldhaven met tal van magazijnen waar het relatief makkelijk is om honderden vaten natriumcyanide te stockeren onder goedkeuring van de betrokken diensten.
    Die drievoudige precisie aanval spreekt sterk voor opzet.

    • Anna,
     zie bruggetje van de webstek van Zero Hedge. Van belang is de landkaart met de perimeters!!
     http://www.zerohedge.com/news/2015-08-17/poison-rain-feared-tianjin-death-toll-rumored-1400?page=1
     Kan de deflagratie (explosieve ontbranding) van de scheikundige stoffen dergelijke schokgolven veroorzaakt hebben of werden deze veroorzaakt door de “aanzetlading”. Opmerkelijk in dit verband is ook de krater. Intussen blijft het aantal slachtoffers stijgen. Gezien de hoeveelheid natriumcyanide die omgezet werd tot blauwzuurgas in contact met water, moet dit aantal dan ook veel hoger liggen.
     Zie ook enkele commentaren in het bruggetje.

 3. Lang geleden dat ik nog zoveel onzin in 7 minuten heb gehoord. Deze gek is klaar om zelf naar Syrië te vertrekken, indien niet vrijwillig, dan maar onder dwang.

 4. Deze gepatenteerde leugenaar en bedrieger heeft eens te meer de kans gemist om te zwijgen.
  Een dergelijk stuk onbenul is dan nog prof in Gent!!
  Ik beklaag de studenten die naar zijn leugens moeten luisteren en deze herhalen op het examen!!
  Zeker daar tal van info beschikbaar is op internet, en hij zonder het minste probleem kan ontmaskerd worden.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rik_Coolsaet
  Van een linkse creatuur kan men dan ook niets anders verwachten dan leugens!!
  Als hij het over ISIS heeft dan had hij al moeten beginnen met te zeggen wie er werkelijk achter schuil gaat, en wie ISIS steunt. Zie 3 bruggetjes voor een korte inleiding in deze problematiek. :
  http://www.blacklistednews.com/Officials%3A_Islamic_State_arose_from_US_support_for_al-Qaeda_in_Iraq/45690/0/38/38/Y/M.html
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-04/usa-turkey-and-israel-act-air-force-isis
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=119652
  Over de financiering van ISIS via de olie smokkel :
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/08/15/usa-und-tuerkei-dulden-oel-schmuggel-des-islamischen-staats/
  Als er toch een gevaar is met ISIS , dan is dit via “false flag” operatie die door het westen zelf worden georganiseerd :
  http://www.collective-evolution.com/2015/05/15/us-intelligence-officer-every-single-terrorist-attack-in-us-was-a-false-flag-attack/
  Over het doel van ISIS :
  https://www.youtube.com/watch?v=j5OYeBQdrFE(=video met Willem Enghdal)
  Het werkelijke gevaar schuilt in de teruggekeerde “Syrië strijders” en al de rest dat er rond hangt, die via de door EUSSR georganiseerde vreemdelingeninvasies, zonder het minste probleem toegang krijgen tot de EUSSR. Tussen deze “asielzoekers” zit er krapuul van alle mogelijke islamitische terreur bendes. ISIS is namelijk niet de enige terreur “organisatie”!!(sic). Dit krapuul zal de voorhoede vormen van het “soort” dat hier al is..en dat wacht op “D-Day” om in gang te schieten.
  Het is dus een islamitisch paard van Troje dat dan op zijn beurt wordt gebruikt door de NWO om onze westerse maatschappij te vernielen.(met behulp van verraders waar Coolsaet ook toe behoort ). Men begrijpt dan ook waarom hij de waarheid over ISIS en konsoorten niet wil zeggen.
  Naast een “leugenaar” is hij dan ook één der zovele verraders die samenzweert tegen onze westerse maatschappij.

 5. Heb deze besnorde gek nogmaals beluisterd, en het is werkelijk niet te geloven wat ie uitkraamt: de zuid- en oostchinese zee zijn momenteel het grootste gevaar voor ons!? Ik heb die namen nog nooit negatief in een journaal horen vermelden, wat is daar dan aan de hand volgens de professor? De omringende landen zijn Vietnam, Filippijnen, Maleisie, Zuidkorea en Japan.
  Het tweede grootste gevaar voor de mensheid is de race naar de zuid- euh…noordpool!? De weinige overgebleven ijsberen en walrussen kunnen idd gevaarlijk uithalen, maar of die de hele mensheid bedreigen? Dat hebben ze mij nog nooit verteld op de vrt.
  En het grootste gevaar voor Vlaanderen, is dat niet een zekere Coolsaet? De overheid is de grote schuldige, want zij blijven ondanks dgl uitspraken zijn salaris betalen.

Reacties zijn gesloten.