Probleem opgelost: als men de illegaliteit legaliseert is er geen illegaliteit meer

De Westfaalse minister voor integratie, Guntram Schneider (SPD, wil dat alle illegale vreemdelingen in Duitsland een verblijfsrecht krijgen.  500.000 (volgens andere bronnen 600.000) moeten de mogelijkheid aangeboden worden hun verblijf te legaliseren, zo liet hij optekenen in de Frankfurter Allgemeine. 

Volgens zijn SPD-mening is er niemand mee gediend dat illegale vreemdelingen in Duitsland moeten leven  “in voortdurende angst opgepakt en uitgewezen worden, zwart werk leverend onder miserabele werkomstandigheden, zonder ziekenkas en bovendien in slechte woonomstandigheden”.  
Bovendien zouden asielzoekers en ‘Geduldete’ (Nvdr.: illegalen waarvoor men wegkijkt, die men ondanks de asielweigering niet m.m. uitwijst, bijgevolg op het grondgebied ‘duldt’) niet slechts na drie maanden een werkvergunning uitgereikt worden maar bovendien moeten ze toegang krijgen tot door de staat gefinancierde taal- en integratiecursussen.  Want, zo argumenteerde hij verder, hen deze mogelijkheid niet verstrekken is krek hetzelfde als “te mogen zwemmen zonder zwemlessen te mogen volgen.”  Een kromme redenering, als u het ons vraagt, in een vijver waarin zwemmen verboden is, wordt men ook niet geduld mét een zwembrevet!

Er moet ons eens iemand uitleggen wat de zin dan nog is van een asielprocedure.  Of ze afgewezen wordt of niet, of er nu bedrog gepleegd werd of niet, of het om criminelen gaat of niet, of ze gewoon van de sociale zekerheid komen profiteren of hier de knelpuntberoepen komen invullen… volgens die minister van integratie mogen ze blijven.  Wat zeg ik: moeten ze blijven!  500.000 of 600.000… vermenigvuldigd met pakweg 3 voor de gezinshereniging.  Meer dan anderhalf miljoen armoezaaiers erbij.  Met alle daaraan verbonden sociale voorzieningen…

De heer minister gaat voorbij aan het feit dat we hen niet uitgenodigd hebben.  Ze zijn naar onze contreien gekomen en wisten dat er een kans bestond dat hun asielaanvraag afgewezen zou worden.  Dat ze het proberen, tot daar aan toe, dat een minister ervoor pleit dat we hen carte blanche moeten geven… we hebben in het land b gezien tot wat die regularisering geleid heeft.

Ter illustratie:

FT

6 gedachten over “Probleem opgelost: als men de illegaliteit legaliseert is er geen illegaliteit meer

  1. Hoog tijd dat D de asielprocedure afschaft: kost veel geld en personeel, en levert niets op: iedereen mag toch blijven, uitgeprocedeerd of niet. Ze zijn als de dood dat hun bevolkingsaantal gaat dalen als gevolg van te weinig kinderen, waardoor ze aan invloed in Brussel verlieren, en hun economie dreigt te slabakken. Bovendien hebben ze iets met de virulente islam, meer dan met het onderdanige eeuwig schuldige christendom.

    • Zekers, asielprocedure afschaffen, iedereen linea recta terug van waar hij kwam en iedereen die daar niet mee akkoord gaat mag met dezelfde vlucht of boot mee.

  2. “Moeten toegang krijgen tot integratie cursussen”. En deze sos durft dat zeer waarschijnlijk zeggen zonder te lachen. We weten intussen wat allochtonen doen met al dan niet verplichte integratiecursussen. Ze leggen die gewoon naast zich neer. Op school vegen ze hun broek en nog veel meer aan alles. Er komt een islam leraar aan te pas, waarom? niet om te integreren maar om gewoon in hun vertrouwde omgeving school te kunnen lopen. Ondertussen bewijzen werklozen cijfers (vooral in en rond Brussel) dat er een hoge werkloosheid is onder de jeugd vanwege “slechte opleiding”. Wie men met deze jeugd bedoeld daar moet geen tekening bij zeker. Allochtonen zijn maar op 1 ding uit en dat is kunnen blijven profiteren van uitkeringen en van het ene sociaal vangnet in het andere vallen. Zelfs zij die nog geen verblijfsvergunning hebben streven dit na. Het is hun enige reden waarvoor ze naar het westen komen. Deze volgevreten sos Guntram Schneider geeft gewoon waar voor deze gelukzoekers naar het westen zijn gekomen. Net zoals je tot eind de jaren 1960 je rijbewijs gewoon kon gaan afhalen op het gemeentehuis zonder ook maar 1 rijopleiding te hebben gevolgd. Het moet eindelijk eens gaan ophouden met de allochtonen import. Terug naar hun landen van herkomst en grenzen terug bemannen/vrouwen. de enige en “simpelste” menselijke oplossing. Maar dat zal zeker weer racistisch zijn, en daarmee kan ik me dan meten met ‘t Weverke, wie van ons 2 is momenteel de grootste racist???

  3. Die Westgefaalde minister voor interne gratie , Herr Schnitsel zou met pensen rond zijn nek en een appeltje in de mond meer indruk maken . Zijn rode rampzalige uitspraken zouden meer indruk maken , althans bij een bepaalde bevolkingsgroep zeker niet bij de realisten of Pegidatisten

Reacties zijn gesloten.