Privé eigendom wordt in beslag genomen voor ‘vluchtelingen’

In 't verzet frontex ferryWe hebben niets meer te zeggen.  Zelfs onze eigendom mag zomaar in beslag genomen worden door de overheid om er ‘vluchtelingen’ in onder te brengen. 

De oude man is Luigi Fogli, eigenaar van het hotel Lory in Ficarolo, provincie Rovigo.   Oorspronkelijk had hij overwogen migranten te herbergen, maar toen hij vernam dat men hem slechts 7 euro  per nacht en per persoon zou betalen, ging hij niet in op de vraag.  Het district besloot vervolgens zijn hotel gewoon te confisqueren.    Toen hij de sleutels niet wou geven, dreigde de politie ermee nieuwe sloten te laten installeren op zijn kosten.  Luigi Fogli verloor na de inbraak het bewustzijn en werd met een ziekenwagen weggevoerd.

Dank u, EU.

Politikstube

2 gedachten over “Privé eigendom wordt in beslag genomen voor ‘vluchtelingen’

  1. De EU is een vulgaire ordinaire DICTATUUR en het is onze plicht om een toekomst na te laten aan onze kinderen en kleinkinderen die misdadigers te verwijderen van dat stuur, die dictators horen thuis in een “gesloten” instelling en mogen geen eurocent nog krijgen voor hun misdadig wanbeleid.
    Leve het vrije onafhankelijke seculiere Europa, naar de hel met die misdadige EU lafaards.

  2. Privé eigendom en vrouwen worden in beslag genomen voor ‘vluchtelingen’ in nood te helpen

Reacties zijn gesloten.