11 gedachten over “Priester onthoofd… godsdienst werd op de kaart gezet

 1. Wie is die lul die zo graag mooi weer verkoopt?
  Moest die vent voor de deur staan en het regende hagelstenen dan nog ging de voordeur niet open want ik laat nooit huichelaars binnen.
  De schijnheiligheid drijft er vanaf. Brrrrrrr.

 2. Wat al die zoetsappige kerels binnen de Kerk blijven uitkramen grenst aan het ongelooflijke.
  Ik dring er bij hen op aan om er hun leermeesters op na te slaan. Ambrosius en Augustinus hebben, het rechtvaardig oorlog denken binnen de Kerk, op de kaart gezet. Zelfverdediging was een noodzaak.
  Heren priesters, bisschoppen en kardinalen ik denk dat we aan die zelfverdediging toe zijn, al kan er ook een rechtvaardige oorlog van komen.

 3. Gisteren zag ik op twitter een foto van de vermoorde pastoor, vandaag zie ik de foto van De Kesel. ‘t Is waarschijnlijk grof, maar ik denk dat de moordenaars de verkeerde te pakken hadden.

 4. Vrede! en Heb je vijanden lief!

  Een vijand die met open vizier voor je staat die kan men achten. Ik denk dat Christus het ook zo bedoeld heeft. Maar dat wij zuivere beesten, mensen die geen liefde op de wereld er kan van afbrengen ons leven en lijf te verwoesten, dat we die aan het hart moeten drukken, dat te verdragen is Christus zelfs in zijn droom niet ingevallen. Vermoed ik. Omdat Hij het zelf niet doet. Hij slaat zo vast hij kan en wat Hij in de tempel, vol woede, het gespuis in het gezicht slingert ademt de onverzoenlijkheid zelf.

  Waarom richten de ‘vromen’ zich daar niet op? Nee, ze vervolgen een eerlijke tegenstander, ook al is hij christen. Preken tegen zijn ideologie en noemen hem populist. Als ze konden zetten ze hem op de brandstapel, zoals met een Bruno – de Italiaanse Klaas- die hen de waarheid in het gezicht slingerde.

 5. Het zijn dezelfde Christenen niet meer , dan ten tijde van Godfried van Boeljon. Pieter de kluizenaar ging van dorp tot dorp krijgers ronselen om het heilig land te bevrijden uit de handen van die wrede Islam dictator Erdogan . Heden ten dage zou die Pieter niet veel succes hebben , integendeel , opgesloten in een inrichting voor verwarde geesten , een proces aan zijn broek voor racisme en onverdraagzaamheid en door de Koning beschuldigd als valse profeet

 6. Op die foto merk ik helemaal geen glimp van schijnheiligheid zoals mijn gelijkgestemde Jean beweerd . Integendeel , ik zie een ontspannen , vriendelijk gelaat vol intens geluk en hoge verwachtingen… op wat komen gaat . Niet te verwonderen als ge weet dat die foto werd genomen in een strip tease bar waar het meisje op het punt staat haar slipje te verwijderen

  • Rene, dergelijke bekken trekkerij kun je blijkbaar ook alleen maar tegenkomen in een stripteasebar…, goed gezien, toch blijft die eikel voor mij een schijnheilige gluiperd.
   Die vorige rukker was al een onbetrouwbaar personage maar die scheert hele lanen…

 7. Wat wil je van een kerk die volledig ondermijnd is door de vrijmetselarij en waar het Vaticaan wordt geadviseerd door de Rothschild’s.( de khazarian mafia!!).
  Een sabotage & verraad die echt begon met het 2de Vaticaanse concilie, waar de Belgen toen een doorslaggevende rol gespeeld hebben.
  Een Vaticaan dat aangevreten is door de homo en pedo kankers.
  Een vis begint ook altijd te rotten aan de kop. Nu zit de rottigheid tot in de staart.
  Een Paus die openlijk ageert voor een “One world religion “:
  http://www.nowtheendbegins.com/pope-francis-releases-one-world-religion-prayer-video-says-all-faiths-the-same/
  met citaat :
  “Pope Francis Releases A One World Religion Prayer Video Saying All Faiths The Same
  It is impossible that the “four major faiths” can ever be united on any sort of “common ground unless that common ground is the fulfillment of the end times prophecy of the apostate One World Religion. Which is exactly what this is all about and exactly was Pope Francis intends to create.”(=einde citaat).
  De valse profeten zijn dan ook in volle actie!!!
  De kerk is dan ook verworden tot een oord van subversie , gericht tegen onze westerse beschaving.
  Er was ooit eens een tijd!!!

Reacties zijn gesloten.