Pravda

Wij zijn geen blog die een rubriek gebroken armen en benen aanhoudt als bladvulling, maar onze lezers en zeker lieve lezeresjes kunnen perfect tussen de regels lezen, een eigenschap die de inwoners van de ex-USSR zich als tweede natuur eigen hadden gemaakt.
Wie kan een meer realistische weergave geven van dat toch dramatisch ongeval.
Het had vermeden kunnen worden als…….
SILENCE BLOCK YOU
De bestuurder van de BMW waarin 7 jongeren uit Leopoldsburg om het leven kwamen had geen rijbewijs, droeg een enkelband en reed voor het ongeval in Zonhoven tussen de 142 en 148 kilometer per uur.
Volgens minstens één getuige hadden de meeste inzittenden drugs en alcohol gebruikt. De eigenaar van de wagen zou te zwaar onder invloed geweest zijn om te rijden. Hij zat op de achterbank. Sommigen van hen zouden XTC hebben gebruikt.
Het ging om vier jongemannen van 15, 20, 22 en 23 jaar uit Leopoldsburg, twee meisjes van 15 en 16 jaar uit Leopoldsburg en een 16-jarig meisje uit Hechtel-Eksel.
http://www.knack.be/nieuws/belgie/7-doden-bij-ongeval-op-e314-bestuurder-had-geen-rijbewijs/article-normal-142987.html?nb-handled=true&utm_source=Newsletter-13/05/2014&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBDAGKN

3 gedachten over “Pravda

  1. Turtelboom: ‘Ieder beschaafd land kent het systeem met enkelbanden’. Mss worden die in het buitenland WEL gecontroleerd, chronisch geldgebrek of niet?
    Waarom die nutteloze enkelband niet vervangen door een ketting met ijzeren bol zoals vroeger?

  2. Het ene dodelijk ongeval is het andere niet.
    Waarom mag men over het ene hun bloedtesten wel, en over de ander niet communiceren? In beide gevallen zijn er geen gebrekkige slachtoffers bij de tegenpartij, dus er is niets ernstig mee gebeurd want iedereen is dood.
    Moest een boom een mens zijn en de oplegger een gezin met kinderen geweest zijn wie ging dan opdraaien voor de kosten?

  3. Volgens de mei’68 nazaten moeten de zogenaamde(sic) softdrugs uit het strafrecht verdwijnen. Dat OVLD er ook geen graten in ziet zou kunnen zijn dat zij er ook een graantje van meepikken (zie rechtbank Veurne)

Reacties zijn gesloten.